Do Karlových Varů dorazily celebrity. Jiřinu Bohdalovou potěšila květina

Už za několik málo hodin proběhne slavnostní zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, a to tradičně ve velkém sálu hotelu Thermal. Při této příležitosti se do města sjely známé české osobnosti, na které čeká několik dní plných zábavy.

Největší hvězdou letošního Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je nepochybně australský herec Russell Crowe. Ten už si město užívá plnými doušky a ve večerních hodinách nebude chybět na slavnostním zahájení, během něhož převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Slavnostní zahájení bude rovněž jednou z nejostřeji sledovaných událostí v rámci festivalu. Každoročně se na něm objeví přední české celebrity a na červený koberec vynesou modely, kterými zaujmou širokou veřejnost i módní kritiky.

Příjezdy celebrit

Už v dopoledních hodinách začaly do Karlových Varů přijíždět známé televizní a filmové osobnosti. Jednou z prvních na místě a také s úsměvem na rtech byla herečka Jana Plodková, nechybí ovšem ani Miroslav Donutil. Přijela také oblíbená herečka Jiřina Bohdalová, kterou po vystoupení z vozu čekalo milé překvapení v podobě pugétu květin.

Do Karlových Varů dorazila i herečka Alicia Vikander


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.