Celebrity

5. října 2024 19:20

Michaela Vlčková

Dojemná vzpomínka Havlové na zesnulého manžela: Vašek miloval, když se směješ, vzkázala Holubová

Bývalá první dáma Dagmar Havlová sdílela na svém instagramovém profilu dojemné video, prostřednictvím kterého poblahopřála svému zesnulému manželovi Václavu Havlovi k jeho nedožitým 88. narozeninám. Příspěvek Havlové dojal stovky fanoušků. Vzpomínku prvnímu polistopadovému prezidentovi ale věnovala i herečka Eva Holubová.

„Krásné narozeniny, můj manželi. 5.října, 88 let,“ napsala Dagmar Havlová na sociální platformě Instagram a přiložila emotivní video, které obsahuje několik společných snímků se zesnulým manželem Václavem Havlem. Na jedné z fotografií jsou manželé Havlovi zachyceni se zpěvačkou Anetou Langerovou.

Dojemný příspěvek bývalé první dámy potěšil řadu fanoušků. Video sesbíralo více než 8 000 lajků a přes 200 komentářů. „Lidí, jako byl váš manžel, je málo. Vždycky jsem jemu i vám, jako páru, moc fandila,“ okomentovala fanynka.

Blahopřání do nebe

Komentář připojila i řada známých tváří, například herečka Eva Holubová, která poslala své kamarádce povzbudivý vzkaz. „Dudynku, hodně síly, začíná tvoje smutné roční období. Víš, že Vašek miloval, když se směješ. Krásná vzpomínka, dojemná, srdce pláče, duše se svírá,“ rozepsala se Holubová, která v pondělí nastupuje do nemocnice, protože musí na operaci.

Blahopřání do nebe poslaly i další hvězdy. „Všechno nejlepší tam, kde na nás ostatní čekáte. Krásné narozeniny, pane prezidente,“ napsal Honza Musil. Herečky Petra Nesvačilová, Monika Absolonová, Jana Plodková, Leona Machálková či Tereza Brodská a modelky Daniela Peštová a Eva Herzigová vyjádřily podporu formou emoji se srdíčky. K nim se připojili také manželé Ornella a Josef Koktovi.

Klausová a Havlová ve Varech: Livia přišla s vnukem, Dagmar vynesla šperky za miliony:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 10. 2024

Aktivity, které se kolem vás dějí, na vás možná nedělají velký dojem, ale to neznamená, že kvůli nim musíte být nešťastní. Není čas na to, abyste seděli se založenýma rukama a nechali ostatní, aby se ujali vedení. Pokud vidíte něco, s čím nesouhlasíte, ozvěte se a dejte to najevo. Udělejte, co můžete, abyste změnili běh událostí tím, že necháte zaznít svůj silný hlas.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.