Celebrity

3. října 2024 20:14

Michaela Vlčková

Evu Holubovou čeká nástup do nemocnice. Musí na operaci kvůli výduti na aortě

Oblíbená česká herečka Eva Holubová (65) v pondělí nastupuje do Nemocnice Na Homolce. Čeká ji totiž operace, kterou musí podstoupit kvůli nebezpečné výduti na aortě. Aneurysma bylo herečce objeveno v létě.

V létě si Eva Holubová od lékařů vyslechla, že má aneurysma, neboli nebezpečnou výduť na aortě. Kvůli tomu musí podstoupit operaci, informoval deník Blesk.

Na nemocniční lůžko nastupuje známá herečka, která zazářila například v seriálech Hořký svět nebo Slunečná, už v pondělí. Operovat ji budou v pražské Nemocnici Na Homolce. Ve stejné nemocnici ležela ještě minulý týden i herečka Jiřina Bohdalová poté, co se otrávila špatně tepelně zpracovaným jídlem.

Není to jediná zdravotní komplikace, která Holubovou v poslední době postihla. Před nedávnem navíc prodělala septický šok. Naštěstí vše dobře dopadlo. „Velmi dobře a rychle se z něho dostala,“ okomentoval kardiolog Petr Neužil.

Čtěte také: Holubová o vstupu syna do politiky: Adam nesnáší populismus, který plete hlavy slušným lidem

Před nedávnem se Holubová na svém instagramovém profilu rozepsala o zdravotních komplikacích, které ji provází, ale i o nadbytečných kilech, kterých se ve svých pětašedesáti letech jen těžko zbavuje. „Mám 81 kg, už jsem to sklepala před Vánoci na 72, ale pomáhala jsem si injekcemi, které jsem vyfasovala proti obezitě v rámci svého léčení hypertenze,“ přiznala herečka užívání injekcí na hubnutí, které jsou dnes velmi diskutovaným a populárním tématem i mezi dalšími celebritami.

Lékaři konečně zjistili, co skolilo Jiřinu Bohdalovou. Nepříjemná bakterie Yersinia:

Sdílejte článek
Štítky zdraví operace nemocnice herečka Eva Holubová aneurysma Nemocnice Na Homolce výduť na aortě

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 10. 2024

Rodinní příslušníci toho dnes mohou mít příliš mnoho a požádají vás o větší pomoc, než jste ochotni poskytnout. Ujistěte se, že jste klidní a soustředění, abyste se mohli rozhodnout, které potíže jsou nejnaléhavější a je třeba je řešit jako první. Nebojte se ostatním sdělit své rozhodnutí. Pokud je to možné, raději poskytněte radu než pomoc. Někdy je to to jediné, co lidé skutečně potřebují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.