Celebrity

27. července 2022 10:30

Josef Šťastna

Donutil se už těší na roli dědečka. Těhotná Affašová se pochlubila odvážnou fotkou

Každá žena chce mít na své první těhotenství nezapomenutelné vzpomínky, výjimkou není ani herečka Sára Affašová (28), která čeká miminko se synem legendárního herce Miroslava Donutila (71). Sára Affašová potěšila sebe i své fanoušky krásnou fotkou, která zachycuje její požehnaný stav.

Okouzlující herečka se syrskými kořeny, kterou diváci mohou vidět například ve filmu Hranice lásky, v minulosti chodila s tanečníkem Michalem Necpálem. Na vážný vztah ale byli v té době oba poměrně mladí. Životní štěstí herečka našla až po boku Martina Donutila (31), se kterým se seznámila díky práci na společných divadelních projektech.

„První setkání bylo při zkoušení hry Smrt obchodního cestujícího, tam jsem rovnou potkala i Martinova tátu. My jsme spolu nejprve hráli v divadle, než jsme spolu začali chodit,“ vysvětlila okolnosti seznámení Sára Affašová v show 7 pádů Honzy Dědka.

S Martinem dlouho neřešili společné bydlení, oba si drželi vlastní byty, jen se navštěvovali. Nyní je ale vše jinak, před příchodem vysněného potomka finišují přípravy společné domácnosti a ve zrekonstruovaném bytě se už řeší jen poslední detaily. Herečka tak z hlavy pomalu pouští starosti kolem bydlení a začíná se soustředit na porod, který může přijít každou chvíli.

„Kupodivu se mi vlasy během těhotenství příliš nezměnily, nepadají. Asi zafungoval ten můj arabský gen od tatínka. To musím zaklepat. Můj tatínek pochází ze Sýrie, kde mají všichni tvrdé, pevné a husté vlasy. Většina žen je má kudrnaté, dokonce i z mé rodiny. Já jediná mám vlasy rovné. Nemám na to žádný fígl ani trik – nezkoušela jsem ani žádné zábaly,“ popsala otevřeně pro web Lifee.cz.

O tom, že to nastávající mamince velmi sluší, svědčí i černobílá fotka, kterou se Sára pochlubila na svém instagramovém profilu.

Martin Donutil a jeho partnerka už předem ohlásili, že do péče o miminko chtějí pořádně zapojit i prarodiče. Hlídací povinnosti tak časem určitě dostane i Miroslav Donutil.

„Už se moc těšíme. Zatím si s miminkem povídáme, Martin nám večer čte a ono kope a mele sebou ostošest. Dočkat se samozřejmě nemůžou ani prarodiče, hlavně babičky. Na ně my tak trochu spoléháme s hlídáním. Od ledna bych měla nastoupit zpět do divadla, takže budeme za každou pomoc moc rádi,“ popsala herečka pro web iDNES.cz s tím, že požehnaný stav zatím zvládá překvapivě dobře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.