Drobná Šárka Krausová překvapila. V pánské disciplíně zahanbila kolegy i manžela

Pod hladinou - Šárka Vaculíková parkuje loď lépe, jak kolegové

V novém seriálu se bude Šárka Krausová jako policejní technička snažit o adopci svého synovce. Kvůli roli musela projít pár tréninky. V jedné disciplíně ale mezi mužskými kolegy naprosto excelovala.

Kriminální seriál z prostředí říční policie se natáčel na Slapech. V policejním týmu je kromě potápěčů i technička, kterou ztvárnila Šárka Krausová (36). Oproti kolegům ze seriálu Pod hladinou jí tudíž stačilo osvojit si pouze jednu disciplínu. „Byla jsem na poslední zkoušce pochválena, že ze všech chlapů, co se tu učí řídit loď, ji řídím nejlíp. To mě fakt potěšilo. Jsem vždy ráda, když se musím kvůli roli něco naučit. Bohužel se teda nepotápím,“ říká posmutněle herečka, které se ovšem zvedne nálada hned s další pochvalou.

Šárka umí parkovat lépe než muži

Stejně jako u auta ani u lodi nestačí pouze umět ji řídit, ale člověk se s ní musí naučit i parkovat. S touto pro ženy těžkou disciplínou si ale nakonec Šárka poradila bravurně. „Byl tu natažený provázek mezi bójkama a já k němu měla zaparkovat oběma boky, pak přijet k bójce a snažit se stát na místě. Ten provázek má na sobě asi pět uzlíků a všechny jsem způsobila já,“ směje se Šárka, ale okamžitě si zachraňuje reputaci.

„Pochlubím se, že parkování mi docela jde. I můj přítel mě vždy prosí, abych mu zaparkovala. Stydí se u toho, není mu to příjemné, ale je pravda, že parkuji lépe než on,“ dodává a vzápětí věnuje partnerovi do kamery omluvu.

René je tak trochu chlap

To, že Šárce jdou typicky mužské disciplíny, má spojitost i s její rolí v minisérii Pod hladinou, která má na Primě premiéru ve středu 30. srpna večer. Její postava René totiž příliš ženské něžnosti nemá.

„Ona není kriminalista, který řeší případy, ale technik. Řídí loď, je fanoušek do motorů a vlastně takový kutil. René je tak trošku chlap. Je to pro mě nová poloha a jsem za ni vděčná,“ popisuje svoji roli Šárka Krausová.

Sdílejte článek
Štítky parkování loď řízení natáčení technik Šárka Vaculíková Pod hladinou rozhovor FTV Prima prima+ říční policie Šárka Krausová René

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.