Celebrity

26. srpna 2023 07:30

Eliška Reiglová

Šárka Krausová září v seriálu z prostředí říční policie. Raději je ale v sedle než pod hladinou

Postavy nové detektivní série Pod hladinou

Televizní diváci se už brzy mohou těšit na novou minisérii z prostředí policejních potápěčů a říční policie. Jednou z jeho hvězd je herečka Šárka Krausová, rozená Vaculíková. Ta se rozpovídala o své velké vášni z dětství.

Šárka Krausová je jednou z hvězd minisérie Pod hladinou v hlavní roli s Matějem Hádkem, kterou uvidíte už od 30. srpna na obrazovkách Primy. Ta se tematicky dotýká prostředí policejních potápěčů, říční policie a případů, které řeší. Herečka si ale mnohem více než s vodou sedí se zvířaty, konkrétně s těmi, která jen tak k někomu respekt nemají.

Ke koním ji přivedl Václav Vydra

Neteř Lukáše Vaculíka, jehož diváci mohli nedávno vidět například v detektivní minisérii Poslední oběť, je vášnivou jezdkyní. Při svém povolání nemá na koníčky moc času, ale jízdu alespoň jednou za čas si neodepře. Koně ji totiž životem provázejí už od dětství, a jak je známo, dětských lásek se člověk jen tak vzdát nechce.

Víte, proč se hrečka Šárka Krausová vzdala příjmení Vaculíkové?

„Když mi bylo asi jedenáct nebo dvanáct let, naše rodina se hodně kamarádila s Václavem Vydrou, o kterém je známé, že koním propadl. Jednou mě vzal na vyjížďku a mě to strašně chytlo, byl ochotný mě k nim i dál brát, takže jsem vždycky celé prázdniny strávila u koní,“ řekla Šárka Krausová webu iDNES.cz. A právě s Václavem Vydrou se nyní potkala i před kamerou.

Velký návrat herečky

Skloubit středoškolské povinnosti s tak náročnou zálibou, jakou je ježdění na koni, není nic jednoduchého. Proto si Šárka Krausová dala od koní na několik let pauzu a vrátila se k nim až v pandemii. Ačkoliv neměla možnost si koupit vlastního koně, jak původně toužila, s jedním konkrétním se sblížila.

„Vždycky jsem ale říkala, že pokud se ke koním vrátím, tak pod podmínkou, že si koupím vlastního. Lákalo mě budovat vztah s tím zvířetem. Během karantény jsem si našla statek, kde mám možnost jezdit stále na stejném koni, a pracuji na sobě. Začala jsem se i učit jezdit lépe, protože jako malá jsem byla dost bezhlavá jezdkyně, šlo mi hlavně o to, abych se udržela a jela co nejrychleji. Teď jsem se do toho vrhla poctivě,“ doplnila sympatická herečka.

Pokud se vám mini série Pod hladinou líbí, ohodnoťte ji na Kinoboxu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.