Celebrity

23. února 2024 09:16

Eliška Reiglová

Soukup dál válčí s Agátou o Rozárku. Soud mu výrazně omezil styk s dcerou

Vztahy mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54) byly v posledních měsících na bodu mrazu, ale nedávno se posunuly ještě hluboko pod něj, když mediální magnát zavolal do domu své ex policii. Údajně totiž nevěděl, kdo se o dceru stará, zatímco matka byla ve Francii. Podle bulvárního webu eXtra.cz byl Soukupovi soudně upraven styk s dcerou, z čehož nemá mít radost.

Po dobu 8 hodin každé úterý a čtvrtek a pak po stejně dlouhou dobu každý druhý víkend. V takové frekvenci může Jaromír Soukup vídat svou dceru Rozárku. V minulosti tomu ale bývalo jinak a holčička u něj dokonce byla častěji než u Agáty Hanychové. Soud ale režim upravil více ve prospěch matky, což může být příčinou, že mediální magnát nemá klidné spaní.

„Proč Jaromír Soukup v poslední době zuří a posílá na matku svého dítěte i policisty? Je očividně zoufalý z toho, jak se mu vedlo u soudu. Doteď měl malou v pondělí, ve středu, v pátek a jeden den o víkendu, měl tedy nebývalé čtyři dny v týdnu. Víc než matka,“ řekl zdroj z justice webu eXtra.cz. To se ale jedné ze stran samozřejmě nelíbilo.

Čtěte také: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

„Paní Hanychová podala odvolání proti rozhodnutí prvoinstančního soudu a nadřízený soud s ohledem na věk a zájmy dítěte styk s otcem upravil. Soud to změnil tak, že nyní má tatínek malou v péči úterky, čtvrtky a jeden víkend za čtrnáct dní. Zbytek má matka,“ tvrdí zdroj, jehož informace se podle portálu v minulosti opakovaně potvrdily.

Snaha o střídavou péči

Příčina aktuálního chování Soukupa tak byla zjevně odhalena. On sám se koneckonců netají tím, že by rád dosáhl plné střídavé péče. „Ano, řeším to s právníky, protože paní Dopitová argumentovala, že je na ní dcera psychicky závislá, pak ji ale odloží na čtyři dny k chůvám. Tak se asi něco změnilo,“ řekl deníku Blesk.

Válka o malou Rozárku tak nekončí, ba naopak se zdá, že v plné síle teprve začíná. Rodiče holčičky nejsou schopni najít společnou řeč a tahanice po soudech mohou být během na dlouhou trať. Jisté je nakonec jen to, že ať bude výsledek jakýkoliv, oboustranné spokojenosti dosaženo nebude.

Jaromír Soukup o dceru bojuje ještě horlivěji než v Clash of the Stars:

Sdílejte článek
Štítky policie dcera soud Jaromír Soukup Agáta Hanychová Střídavá péče Rozárka Soukupová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.