Celebrity

23. února 2024 09:16

Eliška Reiglová

Soukup dál válčí s Agátou o Rozárku. Soud mu výrazně omezil styk s dcerou

Vztahy mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54) byly v posledních měsících na bodu mrazu, ale nedávno se posunuly ještě hluboko pod něj, když mediální magnát zavolal do domu své ex policii. Údajně totiž nevěděl, kdo se o dceru stará, zatímco matka byla ve Francii. Podle bulvárního webu eXtra.cz byl Soukupovi soudně upraven styk s dcerou, z čehož nemá mít radost.

Po dobu 8 hodin každé úterý a čtvrtek a pak po stejně dlouhou dobu každý druhý víkend. V takové frekvenci může Jaromír Soukup vídat svou dceru Rozárku. V minulosti tomu ale bývalo jinak a holčička u něj dokonce byla častěji než u Agáty Hanychové. Soud ale režim upravil více ve prospěch matky, což může být příčinou, že mediální magnát nemá klidné spaní.

„Proč Jaromír Soukup v poslední době zuří a posílá na matku svého dítěte i policisty? Je očividně zoufalý z toho, jak se mu vedlo u soudu. Doteď měl malou v pondělí, ve středu, v pátek a jeden den o víkendu, měl tedy nebývalé čtyři dny v týdnu. Víc než matka,“ řekl zdroj z justice webu eXtra.cz. To se ale jedné ze stran samozřejmě nelíbilo.

Čtěte také: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

„Paní Hanychová podala odvolání proti rozhodnutí prvoinstančního soudu a nadřízený soud s ohledem na věk a zájmy dítěte styk s otcem upravil. Soud to změnil tak, že nyní má tatínek malou v péči úterky, čtvrtky a jeden víkend za čtrnáct dní. Zbytek má matka,“ tvrdí zdroj, jehož informace se podle portálu v minulosti opakovaně potvrdily.

Snaha o střídavou péči

Příčina aktuálního chování Soukupa tak byla zjevně odhalena. On sám se koneckonců netají tím, že by rád dosáhl plné střídavé péče. „Ano, řeším to s právníky, protože paní Dopitová argumentovala, že je na ní dcera psychicky závislá, pak ji ale odloží na čtyři dny k chůvám. Tak se asi něco změnilo,“ řekl deníku Blesk.

Válka o malou Rozárku tak nekončí, ba naopak se zdá, že v plné síle teprve začíná. Rodiče holčičky nejsou schopni najít společnou řeč a tahanice po soudech mohou být během na dlouhou trať. Jisté je nakonec jen to, že ať bude výsledek jakýkoliv, oboustranné spokojenosti dosaženo nebude.

Jaromír Soukup o dceru bojuje ještě horlivěji než v Clash of the Stars:

Sdílejte článek
Štítky policie dcera soud Jaromír Soukup Agáta Hanychová Střídavá péče Rozárka Soukupová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.