Celebrity

21. února 2024 09:00

Eliška Reiglová

Soukup mi nevolal, lže, tvrdí Agáta. Ten je rozčílený a chce Rózu do střídavé péče

Zatímco Agáta Hanychová (38) o víkendu s manželem a dvěma staršími dětmi vyrazila do Francie, její nejmladší dcera zůstala doma s chůvou. To rozčílilo Rozárčina otce Jaromíra Soukupa (54), který tvrdil, že nebyl informován ani o tom, kde jeho dcera je. Přimělo ho to k tomu, aby požadoval plně střídavou péči. Naopak matka holčičky tvrdí, že Soukup lže a ona to může dokázat.

Vztahy mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem byly v posledních měsících na bodu mrazu, zdá se ale, že nyní se posunuly hluboko pod něj. Influencerka si udělala s rodinou výlet do Paříže, ovšem benjamínek rodiny, tedy malá Rozárka, zůstala v Česku. Otec holčičky propadl panice, protože přesně nevěděl, kde jeho dcera vlastně je.

Rozárku si původně vzala na hlídání její babička Veronika Žilková, ta ji ale svěřila profesionální chůvě v době, kdy měla představení v divadle. Soukup ovšem zavolal policii, aby se hlídka zastavila v domě Hanychové. Nyní se rozhodl, že chce změnit režim, v němž holčičku vídá. Může s ní být po dobu 8 hodin každé úterý a čtvrtek a pak po stejně dlouhou dobu každý druhý víkend.

Čtěte také: Na příkaz Soukupa k nám vtrhla policie, Rózu ale hlídám já, uvedla Žilková k děsivému večeru

„Ano, řeším to s právníky, protože paní Dopitová argumentovala, že je na ní dcera psychicky závislá, pak ji ale odloží na čtyři dny k chůvám. Tak se asi něco změnilo,“ řekl Jaromír Soukup deníku Blesk. Rád by dosáhl změny režimu ve formě plné střídavé péče, a to pravděpodobně tak, aby byl čas rovnoměrně rozvržen mezi oba rodiče.

Chladné předání

Poprvé po dramatickém víkendu se Jaromír Soukup a Agáta Hanychová sešli při předání dcery a ani se na sebe nepodívali. Matka Rozárky konstatovala, že holčička po celou dobu brečela jak na lesy, protože ke svému otci ani nechce. Mediální magnát ovšem za jejím pláčem vidí něco jiného a myslí si, že o ni není dobře postaráno.

„Když jsem šla ráno s Rózou na procházku, tak tady vůbec nikdo nebyl. Když si v 10 vyzvedával Jaromír Rózu, tak tady byla plná ulice novinářů. Nevím, kdo si je zavolal, nejspíš... Druhá věc je, že doufám, že ti novináři viděli, jak Róza začala plakat, když viděla svého úžasného otce. Já už končím s touhle osobou naprosto,“ řekla Agáta na Instagramu.

Čtěte také: Agáta se zbavuje auta i šperků od svého ex. Dárky se neprodávají, reagoval Soukup

„Rozárka plakala, protože byla unavená, do toho musela poslouchat, jak tam její máma nadává. Které dítě by neplakalo. Jen jsem ji dal do sedačky, hned usnula. Když jsem ji přivezl domů, tak také hned usnula. Tak nevypadá spokojené dítě, o které je dobře pečováno,“ rozzuřil se Soukup a znovu tak vysvětlil, proč požaduje změnu režimu.

Lhaní Jaromíra Soukupa

Zatímco Jaromír Soukup tvrdil, že policii volal poté, co se mu nepodařilo s matkou jeho dcery spojit, podle Agáty vše proběhlo úplně jinak. V telefonickém kontaktu se svým bývalým partnerem nebyla od čtvrtka a následně ho kontaktovala až poté, co se stále ještě během pobytu v zahraničí dozvěděla, co se v Česku odehrálo.

„Ráda bych uvedla na pravou míru lhaní Jaromíra Soukupa. Místo volání či SMS volal rovnou policii. Mně napsal poslední SMS ve čtvrtek a pak jsem mu psala v sobotu. Ani jednou nezavolal. Čekám na poslání výpisu hovorů. Ubližuje Rozárce a všem,“ dodala naštvaná Hanychová s tím, že o Soukupovi už nehodlá mluvit.

Jaromír Soukup o dceru bojuje ještě horlivěji než v Clash of the Stars:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková policie Francie vztahy Jaromír Soukup Česko chůva Agáta Hanychová Střídavá péče

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.