Celebrity

19. února 2024 10:12

Eliška Reiglová

Žilková do rodinných sporů zatáhla Rakušana. Ministr se jí vysmál a připomněl jí Stropnického

Zatímco Agáta Hanychová (38) s manželem a dvěma staršími dětmi vyrazila do Francie, její nejmladší dcera zůstala doma s chůvou. To rozčílilo Rozárčina otce Jaromíra Soukupa (54), který tvrdil, že nebyl informován ani o tom, v čí péči jeho dcera je. Stav holčičky proto přijela v sobotu v podvečer do Agátina domu zkontrolovat policie, za což babička Žilková (62) sepsula ministra Víta Rakušana (45). Ten si její slova ale líbit nenechal.

Vztahy mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem byly v posledních měsících na bodu mrazu, zdá se ale, že nyní jsou ještě hluboko pod ním. Influencerka si udělala s rodinou výlet do Paříže, ovšem benjamínek rodiny, tedy malá Rozárka, zůstala v Česku. Otec holčičky propadl panice, protože přesně nevěděl, kde jeho dcera vlastně je.

Rozárku si původně vzala na hlídání její babička Veronika Žilková, ta ji ale svěřila profesionální chůvě v době, kdy měla představení v divadle. Soukup ovšem zavolal policii, pročež se hlídka zastavila v domě Hanychové. Žilková pak byla naštvaná a do rodinných sporů zatáhla ministra vnitra Víta Rakušana.

Čtěte také: Agáta Hanychová nadýchala a přišla o řidičák. Tou dobou už věděla, že čeká Rozárku

„Včera vtrhla Policie ČR do domu Agáty, aby našla Rózu doma v pohodě u večeře. Před domem policejní zásah a pak i můj příjezd z divadla fotili bulvární fotografové. To vše na příkaz Jaromíra Soukupa. Pane Rakušane, takhle úkolujete policii? Není důležitější hledání opravdového nebezpečí pro občany? Proč policie nekontaktovala matku a raději vtrhla do domu a vyděsila dítě i s profi chůvou?“ napsala Veronika Žilková na Instagram.

Vít Rakušan si rýpnul a připomněl Stropnického

Leckdo by očekával, že Vít Rakušan se nad hereččina slova povznese a nebude je vůbec komentovat. Opak je ale pravdou. „Podle některých jsem jako ministr vnitra neschopný, podle jiných zase všehoschopný. Čeho určitě schopný nejsem, je úkolování policie, co má, nebo naopak nemá dělat. Policie ví, jaké jsou její povinnosti,“ jal se ministr vysvětlování.

„Laická veřejnost o tom má pořád zkreslené představy, jak zjišťuji i během svých Debat bez cenzury. U vás, paní Žilková, vzhledem k tomu, že byl váš exmanžel ministrem zahraničí a obrany, bych očekával větší vhled do kompetencí představitelů vlády. V každém případě vám všem upřímně přeji co nejpoklidnější dořešení všech rodinných sporů,“ rýpnul si nenápadně Rakušan.

Čtěte také: Agáta se zbavuje auta i šperků od svého ex. Dárky se neprodávají, reagoval Soukup

Manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického se rozpadlo poté, co velvyslanec ČR v Izraeli po 18 společných letech požádal v roce 2022 o rozvod prostřednictvím e-mailu. Později se na povrch dostala informace, že Stropnický si začal s o 30 let mladší ženou, kterou poznal právě na ambasádě. Přitom ještě týden před osudnou zprávou byl s Žilkovou a dcerou Kordulou na dovolené v Dubaji.

Veronika Žilková se mimo jiné strefila do Soukupovy účasti v Clash of the Stars:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.