Celebrity

12. září 2023 16:20

Karolína Oehmová

Emma Smetana prozradila vytoužené superschopnosti. Chtěla by umět měnit pohlaví

Emma Smetana miluje pohádky - Eliška a Damián

Kdo by nechtěl umět létat či cestovat časem? Sen snad každého dítěte. Tyto schopnosti by ráda měla i Emma Smetana (35). Prozradila ale také, proč by někdy uvítala změnu pohlaví a jaké pohádky má ráda.

Elišku čeká v dobovém seriálu Eliška a Damián cestování časem. Její představitelka Emma Smetana by takovou schopnost občas také uvítala. Ovšem jsou ještě dvě, které by si přála ještě o něco více. „Na prvním místě bych chtěla umět lítat, na druhém si s někým občas vyměnit pohlaví a na třetím bych se klidně přesouvala v čase,“ prohlásila s jistotou Smetana pro web Prima Ženy.

Bílý heterosexuální nadřízený i princeznovská tradice

Nad výměnou pohlaví u Emmy by se určitě nejeden divák pozastavil. Herečka má ale pro své přání dobré vysvětlení. „Občas když sedíš v pracovním kolektivu a narazíš na bílého heterosexuálního pána v pozici nadřízeného, mrzí tě, že nejsi bílý heterosexuální pán v jeho věku, aby tě bral jako partnera do debaty,“ vysvětlila Emma, která evidentně už pár takových diskusí zažila.

Emina dcera, kterou má s partnerem Jordanem Hajem, se jmenuje Ariel, což není náhoda. Emma je totiž absolutní Disney dítě a všechny princezny v jeho pohádkách zbožňuje. „Můj praděda byl kameramanem pohádek jako Pyšná princezna, Byl jednou jeden král, Princezna se zlatou hvězdou na čele a podobně. Nevybavím si pohádku, na které bych ještě teď neujížděla. Z tohoto hlediska jsem vděčná, že mám dvě dcery a princeznovská tradice jede dál,“ svěřila se představitelka moderní princezny Elišky Emma Smetan redakci Prima Ženy na natáčení seriálu Eliška a Damián, který nově uvidíte v pondělí od 20:15 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima seriál Emma Smetana pohádka princezna dcery rozhovor Eliška a Damián superschopnost výměna pohlaví

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.