Celebrity

12. září 2023 16:20

Karolína Oehmová

Emma Smetana prozradila vytoužené superschopnosti. Chtěla by umět měnit pohlaví

Emma Smetana miluje pohádky - Eliška a Damián

Kdo by nechtěl umět létat či cestovat časem? Sen snad každého dítěte. Tyto schopnosti by ráda měla i Emma Smetana (35). Prozradila ale také, proč by někdy uvítala změnu pohlaví a jaké pohádky má ráda.

Elišku čeká v dobovém seriálu Eliška a Damián cestování časem. Její představitelka Emma Smetana by takovou schopnost občas také uvítala. Ovšem jsou ještě dvě, které by si přála ještě o něco více. „Na prvním místě bych chtěla umět lítat, na druhém si s někým občas vyměnit pohlaví a na třetím bych se klidně přesouvala v čase,“ prohlásila s jistotou Smetana pro web Prima Ženy.

Bílý heterosexuální nadřízený i princeznovská tradice

Nad výměnou pohlaví u Emmy by se určitě nejeden divák pozastavil. Herečka má ale pro své přání dobré vysvětlení. „Občas když sedíš v pracovním kolektivu a narazíš na bílého heterosexuálního pána v pozici nadřízeného, mrzí tě, že nejsi bílý heterosexuální pán v jeho věku, aby tě bral jako partnera do debaty,“ vysvětlila Emma, která evidentně už pár takových diskusí zažila.

Emina dcera, kterou má s partnerem Jordanem Hajem, se jmenuje Ariel, což není náhoda. Emma je totiž absolutní Disney dítě a všechny princezny v jeho pohádkách zbožňuje. „Můj praděda byl kameramanem pohádek jako Pyšná princezna, Byl jednou jeden král, Princezna se zlatou hvězdou na čele a podobně. Nevybavím si pohádku, na které bych ještě teď neujížděla. Z tohoto hlediska jsem vděčná, že mám dvě dcery a princeznovská tradice jede dál,“ svěřila se představitelka moderní princezny Elišky Emma Smetan redakci Prima Ženy na natáčení seriálu Eliška a Damián, který nově uvidíte v pondělí od 20:15 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima seriál Emma Smetana pohádka princezna dcery rozhovor Eliška a Damián superschopnost výměna pohlaví

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.