Celebrity

10. srpna 2024 19:23

Tomáš Durčák

Emma Smetana si střihla duet s dcerou. Lennon pěvecký talent nezapře

Zpěvačka a herečka Emma Smetana se pochlubila velmi speciálním vystoupením, kde si po jejím boku na pódiu zazpívala i její sedmiletá dcera Lennonka. Unikátní duet maminky s dcerou měli možnost vidět návštěvníci v Českém domě na olympijských hrách v Paříži.

Jak Emma Smetana, tak její partner a otec malé Lennon Jordan Haj jsou hudebně velmi nadaní. A vše nasvědčuje tomu, že sedmiletá dcerka po nich umělecké vlohy podědila. Celým jménem Lennon Marlene Haj Hossein Smetana si své první vystoupení po boku maminky užila za velmi výjimečných okolností.

Čtěte také: Jordan Haj vystudoval střední v izraelském kibucu. Místo zvonění mu hrál John Lennon

Emma totiž dostala možnost vystoupit v rámci právě probíhajících olympijských her v Paříži ve zdejším Českém domě. A tak se rozhodla divákům nabídnout mimo svůj tradiční repertoár i takové malé překvapení, o němž nikdo dopředu nevěděl. Na pódiu se totiž zcela nečekaně objevila její sedmiletá dcera Lennon, která si s maminkou střihla duet. Ten následně zpěvačka sdílela na svém Instagramu.

Pro něj Smetana vybrala titulní píseň Tahle jedna vteřina ze seriálu Eliška a Damián, kde Emma ztvárnila jednu z hlavních rolí. Autorem skladby je navíc její milovaný partner Jordan, přičemž původně zpěvačka skladbu nazpívala s Richardem Müllerem. Nyní jej však vystřídala právě Lennon, která minimálně dle nadšené reakce publika sklidila svým zpěvem velký úspěch.

Čtěte také: Poslední vlny alopecie byly horší, začal jsem brát antidepresiva, řekl Jordan Haj

Po vystoupení se maminka s dcerou ihned objaly a bylo nade vše jasné, že si tento speciální okamžik obě užily opravdu naplno – Emma jako pyšná máma a Lennonka jako velkou zábavu a možnost sdílet svou očividnou počínající lásku ke zpěvu s publikem. Pro Emmu Smetanu je nynější pobyt v Paříži významný i proto, že zde s partnerem Jordanem zrovna oslavili své 16. leté výročí.

„16 let. Tamten život před tebou mám v mlze. A za tenhle ti nepřestanu děkovat. Nikdy. Miluji tě,“ vyznala Emma veřejně lásku svému milému. Pár spolu kromě Lennon vychovává ještě její mladší sestru, tříletou Ariel Avu Haj Smetanu.

Podívejte se na videoklip k písni Tahle jedna vteřina:

Sdílejte článek
Štítky hudba dcera Emma Smetana duet Ariel Ava Lennon Marlene Eliška a Damián Tahle Jedna Vteřina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.