Ester Ledecká ve Španělsku převzala cenu a ukázala přítele. Společně sladili i outfit

Česká královna sjezdovek Ester Ledecká už nesbírá trofeje jen v zimních střediscích, ale i mimo ně. Stala se totiž premiérovou laureátkou Trofeje Evropské unie pro nejlepšího sportovce, kterou uděluje Španělsko. Na audienci u španělského královského páru vzala i svou tajnou lásku.

Ester Ledecká si může do svého seznamu výjimečných úspěchů připsat další velkou poctu. Přímo v královském paláci El Pardo v hlavním městě Španělska, Madridu, převzala z rukou královského páru své zatím poslední ocenění – Trofej Evropské unie. Tu země zavedla v rámci svého loňského předsednictví EU a letos vybrala první evropské sportovce hodné tohoto ocenění.

Čtěte také: Tajná svatba na horách. Eva Samková se provdala za herce Marka Adamczyka

Audience u španělského krále Filipa VI. a jeho manželky Letizie je velká věc, a tak česká lyžařka a snowboardistka neponechala nic náhodě. Ve svém oblíbeném pražském butiku si pořídila světlý komplet dlouhé sukně a košile s dlouhými rukávy kratšího střihu, jenž odhaloval její vypracované břicho.

Ten doplnila křiklavě stříbrnými botami na vysokém podpatku značky Versace, které mají cenu přesahující 22 tisíc korun. Dvanáct centimetrů vysoké podpatky dokázala ukočírovat na výbornou – je ostatně zvyklá běžně chodit v lyžákách.

Na ceremoniál ji doprovodil také její poměrně důsledně utajovaný partner, tenista Robin Staněk, o němž Ester veřejně doposud neřekla prakticky nic konkrétního. Ten se s Ledeckou sladil svým trojdílným oblekem šedé barvy, který doplnil tmavou kravatou a černými botami.

Pobyt v královském paláci si nepochybně užil, na sociálních sítích sdílel i společnou fotku s tenisovou jedničkou, Španělem Carlosem Alcarazem, který zde obdržel stejnou trofej jako Ester. „Jednou takhle v Madridu,“ napsal Staněk ke zmíněnému snímku. Trofejí se on-line pochlubila i jeho partnerka.

„Cena pro nejlepšího sportovce Evropy. Děkuji španělské královské rodině za vřelé přijetí a gratuluji všem oceněným. Bylo mi ctí,“ pochlubila se trojnásobná olympijská vítězka na svých sociálních sítích. Vedle ní a Alcaraze cenu obdržela také para triatlonistka Susana Rodríguez.

Ester Ledecká zakončila uplynulou zimní sezónu vítězně:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.