Celebrity

30. září 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Eva Burešová na předávání Cen Thálie zazáří. Vynese růžové šaty z Turecka

Každoroční předávání cen Thálie se pomalu blíží, a jelikož se jedná o vskutku slavnostní událost, je potřeba nepodcenit ani samotnou přípravu na tento velkolepý večer. Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) si s letošní přípravou dává obzvláště záležet. Výběr šatů na předávání cen, na které je poprvé nominovaná, rozhodně neponechala náhodě a zvolila si je s dostatečným předstihem. V jaké róbě zazáří?

Eva Burešová se v letošním roce zařadila do skupiny nominovaných za roli Rachel Marron v inscenaci The Bodyguard. Jak už samotný výběr šatů napovídá, Eva Burešová si chce slavnostní večer v Národním divadle užít opravdu ve velkém stylu.

„Jsem pozvaná na své první Thálie. Umístit se již nemůžu, ale i širší nominace pro mě je obrovská čest. Těším se, až usednu po boku mého milovaného Přemka Forejta a společně si předávání cen užijeme,“ rozepsala se Eva Burešová na svých sociálních sítích s tím, že se jedná o jubilejní 30. ročník předávání cen.

Čtěte také: Eva Burešová a Přemek Forejt: 5 outfitů, ve kterých tato dvojice překvapila

Herečka, kterou můžete znát například ze seriálu ZOO, si vybrala honosné večerní šaty z nejnovější kolekce turecké značky, které si můžete i vy vypůjčit v jednom z pražských salonů. Róba je v pudrové barvě s korzetovým vrškem, vysokým rozparkem a opravdu robustní sukní.

Pořizovací cena modelu Leonor se pohybuje okolo 40 000 korun, na tři dny si však tyto nádherné šaty může za cenu 7 500 korun půjčit kdokoliv, komu sedí rozměry 32 a 34. Eva Burešová má velmi drobnou postavu, a má tedy štěstí, že šaty v pudrové barvě s odnímatelnou sukni může obléknout.

Připomeňte si, jak Eva Burešová oslavila 30. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.