Celebrity

30. září 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Eva Burešová na předávání Cen Thálie zazáří. Vynese růžové šaty z Turecka

Každoroční předávání cen Thálie se pomalu blíží, a jelikož se jedná o vskutku slavnostní událost, je potřeba nepodcenit ani samotnou přípravu na tento velkolepý večer. Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) si s letošní přípravou dává obzvláště záležet. Výběr šatů na předávání cen, na které je poprvé nominovaná, rozhodně neponechala náhodě a zvolila si je s dostatečným předstihem. V jaké róbě zazáří?

Eva Burešová se v letošním roce zařadila do skupiny nominovaných za roli Rachel Marron v inscenaci The Bodyguard. Jak už samotný výběr šatů napovídá, Eva Burešová si chce slavnostní večer v Národním divadle užít opravdu ve velkém stylu.

„Jsem pozvaná na své první Thálie. Umístit se již nemůžu, ale i širší nominace pro mě je obrovská čest. Těším se, až usednu po boku mého milovaného Přemka Forejta a společně si předávání cen užijeme,“ rozepsala se Eva Burešová na svých sociálních sítích s tím, že se jedná o jubilejní 30. ročník předávání cen.

Čtěte také: Eva Burešová a Přemek Forejt: 5 outfitů, ve kterých tato dvojice překvapila

Herečka, kterou můžete znát například ze seriálu ZOO, si vybrala honosné večerní šaty z nejnovější kolekce turecké značky, které si můžete i vy vypůjčit v jednom z pražských salonů. Róba je v pudrové barvě s korzetovým vrškem, vysokým rozparkem a opravdu robustní sukní.

Pořizovací cena modelu Leonor se pohybuje okolo 40 000 korun, na tři dny si však tyto nádherné šaty může za cenu 7 500 korun půjčit kdokoliv, komu sedí rozměry 32 a 34. Eva Burešová má velmi drobnou postavu, a má tedy štěstí, že šaty v pudrové barvě s odnímatelnou sukni může obléknout.

Připomeňte si, jak Eva Burešová oslavila 30. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.