Burešová povyprávěla o začátcích s Forejtem. Děti si sedly okamžitě, přiznala nadšeně

Eva Burešová (31) se seznámila se svou životní láskou Přemkem Forejtem (37) během natáčení zábavného televizního pořadu. Herečka prozradila, že se ovšem nejednalo o lásku na první pohled a nyní povyprávěla o tom, kdy mezi nimi přeskočila první jiskra. Také prozradila, jaké bylo první setkání jejich dětí.

Eva Burešová je již čtyři roky šťastná po boku známého šéfkuchaře Přemka Forejta. Dvojice na svět přivedla syna Tristana Williama a společně také vychovávají hereččina syna Nathaniela, kterého má Burešová z předchozího vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným.

První seznámení

Burešová se nyní rozpovídala o tom, jak tahle velká láska vznikla. Podle jejích slov jim lásku předpověděla herečka Erika Stárková, s níž tou dobou účinkovala v zábavném televizním pořadu.

S Erikou byla zrovna venku na kávě a bavily se o vztazích. Burešová se jí svěřila, že už by chtěla mít vedle sebe někoho, s kým bude celý život. „Já to cejtím, ta láska je za rohem,“ řekla tehdy zpěvačce Stárková. „Já jsem teatrálně vstala, šla jsem za roh hledat tu lásku a tam nikdo. Týden nato jsme se s Přemkem potkali,“ vyprávěla hvězda seriálu Zoo pro web eXtra.cz.

Burešová přiznala, že do toho momentu o Forejtovi v životě neslyšela. „Přišla jsem na natáčení, sedla jsem si do maskérny, kde mi dělali paruku na Kylie Minogue. Slyšela jsem, že někdo dělal Justina Timberlakea, kterého miluju, a konkrétně ty dvě písničky, které zpíval Přemek. Bylo to hrozně dobré,“ zavzpomínala a doplnila, že se ihned dotazovala, kdo právě vystupuje.

Čtěte také: Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

Následně se potkali v kostymérně. „Oblékala jsem si zrovna kostým Kylie a on se svlékal. Viděla jsem to potetované tělo a já jsem tam stála v bodýčku, ale neříkala jsem si, že toho bych chtěla vedle sebe. Vůbec,“ upozornila.

Pozval ji na kávu

Nedlouho na to se potkali u stolu, kde měli možnost si trochu popovídat. „Pak mi řekl, že krásně voním, což bylo hrozně hezké,“ připomněla s tím, že Forejt byl nervózní ze svého čísla. „Namalovala jsem mu srdíčko, abych mu vyjádřila podporu, že to zvládne. Nebylo v tom nic víc,“ řekla herečka, která zazářila mimo jiné v seriálu Slunečná.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová chystá pro fanoušky překvapení. Kvůli psychice se málem vzdala kariéry

Poté se rozloučili a Přemek ji druhý den kontaktoval prostřednictvím Instagramu. „Napsal mi, že mi to slušelo a že mi děkuje za podporu. Tak jsem mu poděkovala a on mě pozval na kafe,“ svěřila se. Následně spolu dvojice randila tři měsíce a vzájemně se poznávala.

Setkání dětí

Když spolu začali randit, každý z páru již měl potomka z předchozího vztahu. Burešová syna Nathaniela a Forejt dceru Stellinku. Se seznámením dětí příliš nechvátali. Na to došlo až v moment, když už byli oba přesvědčeni, že je to vážné.

Při prvním společném setkání i s dětmi si pár od sebe držel odstup. Vyrazili do zoo v Olomouci. „Nepusinkovali jsme se ani nedrželi za ruku. Šli jsme tam jako dva kamarádi, ale děcka si sedla okamžitě,“ vzpomínala.

„Pamatuji si, že když nás Přemek s Náťou ukládal, přišel za mnou a pevně mě objal. Přišla tam ta Stellča, viděla to a řekla, že se milujeme. Přes to všechno jsme si stále drželi ten odstup,“ vysvětlila.

Podívejte se, co řekla Burešová o porodu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.