Kvůli sebevraždě kamarádky se tě nebojím! Burešová drsným vzkazem šokovala expřítele

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (31) našla v sobě sílu a promluvila o tom, co jí dělal její bývalý partner Michael Krásný, se kterým má syna Nathaniela. Burešová už nechce mlčet i kvůli tomu, že její kamarádka si kvůli domácímu utrpení vzala život.

Nebojím se tě a nenechám se zastrašit! Eva Burešová znovu vzkázala svému bývalému partnerovi, že na ní jeho vyhrožování rozhodně neplatí. Co se stalo? Herečka začala vzpomínat na zlou dobu, kdy jí partner nebyl oporou.

emotivní zpovědi se herečka a zpěvačka Eva Burešová svěřila, že když čekala Nathaniela, už tehdy se cítila být opuštěná. „Vlastně jsem byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ pronesla v rozhovoru pro web eXtra.cz hvězda seriálu ZOO.

I když se Krásný k Burešové nevyjadřuje, nyní udělal výjimku. Uvedl, že Evu neopustil, že to bylo jinak. „Rozhodně jsem neopustil svou bývalou těhotnou partnerku, abych upřednostnil kariéru. Řeknu vám jenom to, že to bylo rozhodnutí čistě mé partnerky. Pod jejím soustavným nátlakem a na její výslovné přání došlo k našemu rozchodu,“ napsal na Facebooku s tím, že moc nechápe, proč Eva vytahuje staré věci.

ČTĚTE TAKÉ: Eva Burešová odhalila intimní rodinné místo: Popsala hledání vysněného hnízda

„Jestli v tom míníš pokračovat dál, mám čísla na lidi z bulváru a udělám rozhovor já. Dopodrobna si užiju to, že popíšu nejbizarnější detaily toho, jak se chováš a kdo ve skutečnosti jsi. Potřebuješ brutálně mediální pozornost. Nech toho a vymysli si něco jiného. Mě si už do huby nikdy neber, jasný,“ pohrozil Krásný s tím, že nemá problém dát rozhovor novinářům a popsat, jak vidí Evičku.

Burešová svého bývalého kluka rychle usadila

Eva, která dává jeden rozhovor za druhým, se ale svého bývalého partnera nebojí. Znovu mu vzkázala, že nehodlá mlčet. Eva o svém problému mluvit chce i kvůli své kamarádce, která spáchala sebevraždu. Podle Burešové ji psychicky týral bývalý manžel.

„Před pár měsíci dobrovolně opustila svět naše velmi blízká přítelkyně. Už dál nezvládala psychické nátlaky svého bývalého manžela. Nikdo o tom nevěděl. Já se z úcty k ní rozhodla prolomit mlčení po dlouhých letech,“ uvedla herečka, její slova cituje web Super.cz.

„Vyhrožováno bulvárem a zničením mé osoby mi bylo dávno předtím, než jsem promluvila já. Stovky slohových prací s urážkami, vyhrožováním a zesměšňováním držím v sobě už přes šest let,“ dodala herečka odhodlaně.

„Proč vlastně ale? Takových maminek, které tyhle věci prožívají samy potichu jen ze strachu ze zveřejnění komukoliv, je hromada. Už i proto, že druhá strana okamžitě udeří 100× více. Akorát, že já už se díky Kamilce nebojím,“ zastala se týraných žen úspěšná umělkyně.

Podívejte se, co řekla Burešová o porodu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.