Celebrity

5. září 2024 19:30

Vanesa Havlíková

Eva Herzigová oslnila Benátky. Na premiéře zazářila v overalu připomínajícím tetování

V italských Benátkách aktuálně probíhá filmový festival. Ten si každoročně nenechají ujít známé tváře z celého světa. Na červeném koberci se blýskla také česká topmodelka Eva Herzigová (51), která na slavnostní událost vynesla vskutku originální kousek. Overal připomínající tetování doplnila o zatraceně sexy top.

Úspěšná česká kráska a trojnásobná maminka, která prorazila ve světovém modelingu, po celý svůj život zastává přirozenou krásu. Právě díky jejímu půvabu se jí jako jedné z mála v tomto oboru podařilo uspět ve světě.

Čtěte také: Eva Herzigová slaví 50. Její půvab okouzlil řadu mužů, získala i srdce oscarového herce

Komplet připomínající tetování

Přestože již oslavila padesáté narozeniny, její věk by jí hádal jen málokdo. Modelka nyní vyrazila na filmový festival konající se v italských Benátkách a všechny přítomné hosty svým vzhledem naprosto okouzlila.

Vynesla vskutku netradiční outfit v podobě upnutého overalu, který připomínal tetování. Přes něj oblékla vykrojený top a kalhotky s vysokým pasem s dlouhou vlečkou a zlatým detailem. Vše poté doplnila o nestárnoucí černé lodičky.

Kráska s blonďatými vlasy a modrýma pronikavýma očima tak opět dokázala, že záře reflektorů jí dělá dobře a na červeném koberci na sebe strhla veškerou pozornost. Za svou kariéru Herzigová ozdobila titulní stránky světových módních magazínů, mezi které patřily například Vogue, Elle, Harper’s Bazaar a dokonce i Playboy. Mimo jiné nafotila také katalog pro Victoria’s Secret či Calvin Klein. Objevila se na přehlídkách pro značky Louis Vuitton, Versace či Emilio Pucci.

Čtěte také: Heidi Klum se v módních trendech vyzná. Do svých outfitů zakomponovala třásně i volány

Eva Herzigová před rokem oslavila padesáté narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.