Eva Pavlová se drží barev, které jí sluší. Sladila šaty s kabátem i luxusními šperky

Eva Pavlová znovu ukázala, že je dáma každým coulem. Na setkání s makedonským prezidentem a jeho chotí zazářila v perfektně padnoucích šatech. Podívejte se, jak jí to slušelo.

Prezident Petr Pavel (61) a jeho manželka Eva (58) se na Pražském hradě setkali s prezidentem Makedonie Stevem Pendarovským a jeho chotí Elizabetou Pendarovskou. Český prezidentský pár dvojici uvítal a následně se přesunuli do Habsburského salonu, kde spolu řešili politické otázky.

Mohlo by vás zajímat: Místo kabátů kostýmky. Eva Pavlová pokračuje v eleganci, nově vynesla mladistvou modrou

Eva Pavlová se na setkání oblékla velice vkusně a elegantně. Vynesla tvídový kabátek ve světlých odstínech růžové, zelené, modré a žluté. Ten byl doplněný hedvábným páskem, který hezky zvýrazňoval ženskou siluetu. Pod ním měla pudrově růžové šaty a celkový outfit podtrhovaly lodičky béžové barvy, jež se k němu perfektně hodily.

Perlové doplňky

Růžové šaty na sobě měly krásnou brož ve tvaru květiny, v jejímž středu byla umístěna perla. Výrazný klenot z dílny designéra Hanuše Lamra dodal celkovému vzhledu patřičný luxus. Eva Pavlová ho doplnila ještě perlovými náušnicemi, které jí velice padly.

Čtěte také: Módní alarm: Střídmost i ženská elegance. Jak šel čas s Evou Pavlovou

Prezident Petr Pavel zvolil klasický tmavě modrý oblek a vínovou kravatu. Makedonský prezident se objevil v téměř stejných barvách. Kravatu k obleku však zvolil v tmavě modré barvě. Jeho manželka na setkání dorazila v rudých šatech, ke nimž oblékla stejně barevné lodičky.

Co si Eva Pavlová oblékla na korunovaci Karla III.?

Sdílejte článek
Štítky prezident Petr Pavel celebrity outfit první dáma móda styl šaty Eva Pavlová Steve Pendarovski Elizabeta Pendarovski

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.