Celebrity

30. září 2023 11:50

Karolína Oehmová

Exkluzivní odhalení z děje oblíbené detektivní love story. Dojde k žádosti o ruku

Tereza Švejdová změnila vzhled - Zákony vlka 2

Herečka Tereza Švejdová ztvárňuje v druhé řadě oblíbené detektivní love story policistku, která od první série prošla výraznou změnou. Nyní odhalila, k jakému velkému kroku mezi ní a partnerem Jendou v seriálu dojde.

Nenápadná, milá, a přitom dokáže zneškodnit zločince. To je policistka Tereza Švejdová coby Kamila Žáčková, která chodí se svým kolegou Jendou v podání Martina Donutila. „Ten jejich vztah se přirozeně vyvíjí, chystají se k dalším krokům. Miminko sice ještě není v plánu, ale dojde k žádosti o ruku,“ prozradila herečka Tereza Švejdová na natáčení druhé řady seriálu Zákony vlka, který se vysílá v sobotu ve 20:15 na Primě.

Kvůli roli prošla změnou vizáže

Její postava prošla i osobní změnou a z nezkušené holky se stala vyspělá vyšetřovatelka. „V druhé sérii Žáčková přestává být nováčkem a naivkou. Má větší působnost a realizaci, pouštějí ji k výslechům a tak,“ říká Švejdová, která proto prošla i změnou vizáže. „Už na konci první série jsme si říkali, že jí trochu zkrátíme vlasy a tím ji zbavíme také dětské naivity. Po letech dlouhých vlasů se mi tato změna ale líbí,“ pochvaluje si herečka.

Natáčení Zákonů vlka jsou dlouhá a hodně scén vznikalo v noci. Tereza tak u obou sérií musela řešit odloučení od své malé dcery Almy. „Teď už jí jsou dva a půl roku, takže je větší, na druhou stranu si víc uvědomuje, že jsem pryč. Je ale opravdu hodně statečná a s pomocí manžela a babičky to dobře dáváme,“ pochvaluje si představitelka policistky Kamily Žáčkové, herečka Tereza Švejdová.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima reportáž natáčení herečka žádost o ruku policistka odhalení rozhovor Zákony vlka Tereza Švejdová druhá série detektivní love story Kamila Žáčková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.