Astročlánky

26. listopadu 2022 05:59

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celý prosinec. Který týden bude nejlepší?

Podle známé numeroložky Lenky Suchardové v prosinci budeme důvěřovat vesmíru, že se vše vyvíjí k lepšímu bez ohledu na překážky, se kterými se potkáváme či potýkáme. Prosinec 2022 je podle numerologie měsícem vyšší moudrosti. Který týden bude nejlepší a jak prožijeme Vánoce?

V životě většinou nepřichází nic snadno a tento měsíc, jakož i celý rok 2022 se snaží o naše zmoudření, osvícení a produchovnění skrze nějaké útrapy. Buďte tu pro lidi, kteří vás potřebují, a na oplátku budete mít lidi, když je budete sami potřebovat. S přátelským, laskavým a soucitným přístupem pomůžete méně šťastným obnovit jejich energii k používání vlastního nejlepšího potenciálu. Zpětně zjistíte, že se tímto odhalila ještě jiná a lepší část vaší osobnosti. Žijte život, kterého si ceníte. Nečekejte, až bude příliš pozdě na to, ptát se, proč jste nežili svůj život lépe. Mějte rádi sebe a milujte i druhé, jací jsou, to vás nic nestojí, říká exkluzivně pro web Prima Ženy numeroložka Lenka Suchardová.

Prosinci vládne moudrá devítka

Součet roku 2022 (2+0+2+2=6) a prosince 12 (1+2=3) nám v součtu dává devítku (6+3=9). Pro devítku je důležité často říkat NE tomu, co už je zastaralé, nefunkční, nezajímavé, dlouhodobě stereotypní a energii odčerpávající. Jestliže se zbavíte takovéto zátěže, pak začnete mít pocit lehkosti a ve všem zrychlíte tempo. Nic nebudete odkládat a všechny povinnosti v práci i doma zvládnete s neuvěřitelnou rychlostí. Zapojte se do činností, ať těch vlastních nebo veřejných, a probuďte ostatní, kterým se nechce nebo kteří se utápějí v nudě či smutku.

Jásejte, žasněte, smějte se a vše bude jednodušší a veselejší. Jakmile zahlédnete kritika a škarohlída, udělejte pár pokusů s pozměněným viděním světa.

Máte otevřené dveře pro cokoli odvážného, experimentujícího až bláznivého, protože to tvoří základ těchto dní. Nebojte se nezvyklé vánoční výzdoby či svátečního jídla anebo trávit svátky jinde než doma. Jásejte, žasněte, smějte se a vše bude jednodušší a veselejší. Jakmile zahlédnete kritika a škarohlída, udělejte pár pokusů s pozměněným viděním světa. Pokud o to však evidentně stát nebude, pak se už dále nesnažte svou vlastní energií a optimismem tuto černou díru zaplnit.

1.–4. prosince

Už první prosincové dny vám dají zabrat, protože budete stále přemýšlet, čím byste udělali svým nejbližším největší radost, jak zkrášlit své domovy a hlavně abyste na nic nezapomněli. Jenže tento mentální chaos je dost vyčerpávající, a i když čísla podporují zdravý stres a rychlé myšlení, není důvod abyste se strhali. Potěšte čímkoli nejen druhé, ale též sami sebe, obohaťte svou duši uměním, sentimentálními pocity nebo vzpomínáním na něco krásného, co jste kdy a s kým v životě zažili.

5.–11. prosince

Nepropadejte panice, že ještě nemáte vše, co jste už loni touto dobou měli na vánoční svátky připraveno či zvládnuto. Nechejte všemu přirozený průběh, nesnažte se něco zrychlovat či zpomalovat. Tyto dny se navíc nesou v plodném duchu. Udělejte si chvilku na nikým nerušený magický rituál a sepište si seznam svých přání. Čím jasnější a konkrétnější budou, tím větší šance na opravdové zviditelnění. Můžete se tak dočkat všeho, o čem jste kdy snili. Nebojte se být šťastní.

12.–18. prosince

Začátek třetího týdne přeje rychle zvládnutému „generálnímu úklidu“. Budete překvapeni, jak vám to půjde jednoduše, rázně a od ruky. Vyhoďte vše, co vám překáží, přerovnejte, ukliďte, nablýskejte a připravte vánoční výzdobu. Pak se podívejte do zrcadla a posuďte, jak a čím byste se vy sami mohli vylepšit – novým svetrem nebo barvou vlasů? Možná postačí jen spokojený úsměv. Můžete najít nebo potkat dlouho neviděného přítele nebo přítelkyni, bude-li tomu přítomen i váš protějšek, nezavdávejte příčinu k žárlivé scéně.

19.–25. prosince

Ve čtvrtém týdnu dokážete lépe vycházet s lidmi a případné nesnáze se dají řešit domluvou, kompromisem, ochotou, taktností a laskavostí. Nesmutněte po někom, kdo s vámi nemůže nebo nechce být. Podělte se o své pocity a zážitky, které považujete za důležité. Ať už je sdělíte širší veřejnosti či jen v blízkosti někoho, komu důvěřujete, uleví se vám. Velmi výrazně vnímáte vyzařující magnetismus svůj i druhých. Tak neváhejte a oslovte někoho, kdo je vám svým nábojem sympatický.

26.–31. prosince

Poslední dny tohoto roku přejí zábavě a relaxaci. I přesto se v krátkých chvilkách ocitnete jako by mimo realitu a v myšlenkách proběhne hodnocení spokojenosti. Jak žijete? Jste či nejste šťastní? Může to být jinak? Po tomto uvědomění vás už nic nezastaví v postupném napravování té křivky, která sklouzla do minusu, aby se opět zvedla do úrovně plusové. Se svým partnerem se snažte být v co největším kontaktu a dejte najevo, jak vám na něm záleží. Zahoďte zbytečně vykonstruované starosti, přehlédněte nedostatky a pusťte k sobě radost, lásku a potěšení z obyčejných úžasností.

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Sdílejte článek
Štítky energie Vánoce numerologie vánoční ozdoby prosinec 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.