Astročlánky

25. listopadu 2022 05:49

redakce Prima Ženy

Velký horoskop na prosinec: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

Co vám předpovídají hvězdy na poslední měsíc tohoto roku? Co vás čeká v oblasti vztahů, peněz, zdraví nebo práce?

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Začátkem prosince dostanete zprávu, která pro vás bude hodně důležitá. Bude od muže, který vám nabídne pomoc v překonání překážek, které vám v poslední době vstupují do života. To vám přinese naději a do dalších dnů se vám uleví. Uzavřete tak ke konci měsíce minulost a začnete se obracet do budoucnosti. Krom jiného bude konec roku plný radosti a lásky. Tudíž celý rok uzavřete v pohodě.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Berana.

Býk

Čeká vás měsíc plný změn. Ve vztahových oblastech může přijít někdo nový a vy se můžete zamilovat. Pokud už partnera máte, tak opětovně zahoříte láskou. Partner pro vás udělá něco zásadního, co vás opravdu překvapí, a to překvapení bude pozitivní. Vaši přátelé budou nadšeni.

Přečtěte si podrobný horoskop prosinec pro Býka.

Blíženci

Možná už delší dobu jedete na plný plyn a začne se to projevovat velkou únavou. Můžete usínat v práci nebo si budete připadat zpomalení, ale vše je spojeno s tím, že jste dlouho pracovali a neodpočívali. Vezměte si pár dní dovolenou nebo si někam zajeďte na prodloužený víkend. Pomůže vám to.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Blížence.

Rak

V prvních dnech nového měsíce se zklamete v někom vám blízkém, a to vám způsobí trápení do konce měsíce. Vůbec to totiž neočekáváte, a proto tím budete hodně zasaženi. Snažte se nikoho nesoudit a neodsuzovat. Na konci měsíce se dozvíte, jak vše doopravdy bylo, a uleví se vám.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Raka.

Lev

V posledním měsíci v roce se vám bude dařit ve všech oblastech života. Je jen otázkou pár dní, abyste byli opravdu spokojeni jak ve vztazích, tak ve vaší práci. Dojde vám, že práce, kterou děláte a máte tak rádi, se stala vaším koníčkem a naopak. Příští měsíc budete mít práce dvakrát tolik, tak se naučte si ji rozdělit a také odpočívat.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Lva.

Panna

Hned na začátku měsíce se vám splní dlouhodobý tajný sen, uzavřete všechny své vzdušné zámky a konečně se postavíte v realitě na pevné nohy. Může vás dokonce čekat stěhování nebo nějaké změny a posuny. Koncem měsíce můžete zažívat beznaděj, protože se do vás zamiluje nějaký muž a vy si s tím nebudete vědět rady. Koncem roku budete intenzivně pracovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Pannu.

Váhy

Po dlouhé době si budete užívat lásky a zamilovanosti. Už dlouho jste si mysleli, že se vám to nemůže stát, ale citům nikdo neporučí a ve vašem případě to bude platit dvojnásobně. Pozor si dejte na nespavost, která vás bude znepokojovat skoro celý měsíc. Bude to především kvůli přepracovanosti a tomu, že budete řešit věci před spaním.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Váhy.

Štír

Začátkem prosince se vám splní nějaký sen a bude spojený s pohodou, štěstím, možná i dovolenou a budete plni nadšení. Pak se můžete nějaký čas cítit osamoceně, protože dostanete zprávu plnou velkých změn, kritiky, a nakonec i manipulace. Koncem prosince budete prožívat rodinný klid, ale také lásku, zamilovanost, ale pozor na odrazování. Závěr roku bude o tajemství týkající se lásky.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Štíra.

Střelec

Poslední měsíc v roce pro vás může být motivací, abyste požádali o zvýšení finančního ohodnocení v práci. I když si myslíte, že se to nemůže zlepšit, tak to vyzkoušejte, nic za to nedáte. Za svoji práci si zasloužíte více peněz, jenže vy sami o tom musíte být přesvědčeni. Pokud máte obavy, tak to na vás nadřízení poznají a nic vám nepřidají.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Střelce.

Kozoroh

Poslední měsíc roku vám přinese osudové změny spojené s rozhodováním, zda začít některé věci řešit nebo je nechat být. Nakonec se rozhodnete věci neřešit. Přicházejí větší změny a důležité přesuny. A to přinese boje a konflikty. Hlavně v oblasti vztahů, kde můžete flirtovat, ale něco vám nevyjde, což se koncem roku změní a můžete se zamilovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Kozoroha.

Vodnář

Pozor si dejte na ztrátu peněz nebo spíš odcizení peněženky, protože to by vám zkomplikovalo celý měsíc. Navíc byste měli finanční výdaje, které jste neočekávali, a obstarávání dokladů je také dost obtížné a neradostné. Pokud si pohlídáte finance a peněženku, tak vše dobře dopadne.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Vodnáře.

Ryby

Vrátí se vám někdo z minulosti a vám se nebude chtít s tím člověkem potkat, nakonec to uděláte a budete spokojeni. Uvědomíte si, že s ním máte společných víc věcí, než jste si připouštěli. Z toho setkání můžete čerpat celé svátky až do dalšího roku. Jen méně analyzujte a více se soustřeďte na pocity.

Přečtěte si podrobný horoskop na prosinec pro Ryby.