Astročlánky

30. listopadu 2022 05:16

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Ryby: Čeká vás hodně vyřizování a pak konečně klid

Co čeká Ryby v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází krásná karta Rytíře pohárů. Pravděpodobně kolem vás bude někdo, kdo bude aspirovat na vašeho budoucího nápadníka, přítele nebo snoubence. Ale pozor, Rytíř pohárů je dobrý kamarád, ale určitě byste ho nechtěli jako partnera, protože se nikdy nikde neudrží. Vždy utíká od jedné ženy k druhé. Buďte tedy opatrní a nenechte se nalákat do vztahu, který by nebyl úplně podle vašich představ.

Co říkají mariášové karty?

Začátek prosince vám slibuje jistoty. Bude se vám dařit finančně. Všechny výdaje, které máte naplánované, zvládnete. Jedinou starost můžete mít s mladším členem rodiny. Může jít o školní nebo jiné problémy. Koho se to netýká, může řešit nějakého kamaráda, který bude potřebovat pomoc.

Ve druhé dekádě budete zavaleni nečekanými věcmi, které je potřeba vyřešit. Ale vše bude pro vaše dobro a vy to zvládnete mnohem lépe, než si myslíte, a konečně budete mít klid, abyste si mohli užít Vánoce. A ty by mohly být opravdu pěkné, plné lásky. Nezadané možná čeká pokročení ve vztahu, u zadaných by mohlo dojít ke zlepšení nebo i znovuvzkříšení vztahu. Čeká vás i nějaké cestování, které vás sice bude něco stát, ale přinese vám radost.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Zadkiel

Jméno Zadkiel pochází z Perštiny a označuje božskou spravedlnost, ztělesněnou dobrotu a milosrdenství. Zadkiel transformuje zlo v dobro, umí předvídat budoucnost a předcházet neštěstím. Nikoho nenechá v nouzi. Tam, kde se Zadkiel objeví, nastává pokoj a klid.

V Judaismu bývá Zadkiel nazýván andělem milosrdenství a nebeské péče, protože se stará o malé a slabé, hlavně o děti. To on podporoval Davida ve válce s Goliášem a byl po boku archanděla Michaela, když se střetl se Satanem, který vzbouřil proti Bohu část andělských zástupů.

Zadkiela můžete poprosit o ochranu pro všechny, které milujete. Třeba když máte doma samotné děti a bojíte se, že dostanou nějaký hloupý nápad. Přivolejte ho, když na vás padne deprese a nedokážete si poradit s černými myšlenkami. Nebo když chcete zajistit sobě a rodině bohatství a hojnost. Ale pozor, nepomůže vám, pokud budete lakomí. Naopak vás podpoří, pokud budete chtít dělat něco i pro druhé.

Došel vám kredit v telefonu, nemáte signál? Zadkiel vám pomůže opět navázat ztracený kontakt se světem.

Zadkiel je také andělem odpuštění a vyšší moudrosti. I díky jeho vlivu upouštíme od msty na svých nepřátelích a směřujeme naše energie k lepším cílům. Učí ohleduplnosti a hledění dál než na špičku svého nosu. Ukazuje, jak napravit křivdy a jak odpouštět, a také připomíná, jací jsme byli v dětství.

Jak Zadkiela přivolat?

Nejlepším dnem k setkání se Zadkielem je čtvrtek. Ten den má největší moc. Najděte si klidné místo a přivolejte jej, aby chránil vaše blízké a každé dítě bylo v bezpečí pod jeho ochranou. Zapalte bílou nebo fialovou svíci.  I její plamen pomůže všem vrátit se domů, nebo najít nejbližší bezpečné útočiště.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.