Astročlánky

23. listopadu 2022 05:56

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Lvy: Splňte včas vše, co musíte, ať máte klid

Co čeká Lvy v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Mírnost. Významem této karty je spíše pravá míra, a to ve všem. Je to karta, která přináší harmonii, jistoty, radost, spokojenost a vyrovnanost. V pracovní oblasti značí klidné dokončování toho, co jste začali, v osobním životě pevné láskyplné vztahy bez výkyvů.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce vás čeká nějaké jednání, které jste delší dobu odkládali. Budete potřebovat dokončit spoustu věcí. Nepůjde to hned, tak neotálejte, protože se vše trochu protáhne. Pokud ale dokončíte vše, co potřebujete, máte šanci, že si už před svátky užijete klid, radost a pohodu. Kolem sebe budete mít navíc lidi, kteří vás mají rádi, a štěstí budete mít i v lásce. Prosinec by pro vás tedy měl být velmi příznivý, pokud si včas splníte všechny své povinnosti. Pak se budete moci věnovat i příjemným věcem.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Verchiel

Váš anděl Verchiel je anděl plný optimismu a nesnáší nudu. Nenápadně vám bude  podsouvat moudré knihy, skvělé učitele, rozvíjet vaši zvídavost a kreativitu a plnit duši nadšením pro věc. Bude vás učit samostatnosti. Pokud se cítíte vyhořelí, Verchiel vám pomůže oklepat se a odkrýt nové cíle.

Postavou prý Verchiel připomíná vibrující kruh se spoustou očí. Je to symbol toho, že tento anděl strážce vás nikdy nespustí z očí a pořád na vás dohlíží. Kdybyste jej však chtěli spatřit svýma očima, budete si muset připustit, že to není možné - jeho záře je totiž silnější, než byste mohli snést. Ukazuje se pouze ve snu. Možná jste kolem sebe již někdy světelné koule spatřili. Ve snu na sebe bere podobu mládence s velikou aureolou a korunou na dlani. Má zlatá křídla a obklopují ho zářící světelné paprsky. Může se také ukazovat jako neobvykle jasné světlo, které pohlcuje temnotu a odhání ošklivá zjevení. Ukáže vám správný směr.

I když je Verchiel andělem noci, má velký vliv na náš život během denního slunečního svitu. Spousty rad dává během spánku a zahání noční můry. Když se objeví, ucítíte příliv sil, nových nápadů a ambicí. Ráno se vzbudíte s geniálním řešením.

Jak si Verchiela přivolat?

Než půjdete spát, vylaďte se na jeho energie a s důvěrou mu svěřte své starosti. Stačí, když třikrát zavoláte jeho jméno a svěříte se mu s tím, co vás trápí a jak potřebujete pomoci.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.