Astročlánky

27. listopadu 2022 05:44

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Střelce: Konec měsíce vám přinese naprostou spokojenost

Co čeká Střelce v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Osmička mečů. Ta předpovídá, že se do vašich věcí může vměšovat někdo, kdo si myslí, že jim rozumí lépe než vy. Na to vždy můžete reagovat a vše si ohlídat.

Osmička mečů hovoří také o neschopnosti něco projevit, tato bezmocnost má většinou důvod někde uvnitř v nás, může souviset s nějakými komplexy, strachem či nedůvěrou. Měli bychom shodit pouta a osvobodit se.

Co říkají mariášové karty?

Karty vám slibují celkem dobré příjmy a jistoty. Mohli byste být spokojení. Začátkem měsíce jen nebudete vědět, kde vám hlava stojí, a občas přijde i nějaká mrzutost. Hlídejte si také peněženku.

Konec měsíce přinese vaši naprostou spokojenost. Budete si moci vychutnat plody své píle a odpočinout si. Možná přijde i nějaká nečekaná návštěva, setkáte se s lidmi, které jste delší dobu neviděli a rozhodně si budete mít co povědět. I v lásce se vám bude dařit, hlavně koncem měsíce.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Advachiel

Tento anděl vám dokáže zajistit přízeň druhých lidí. Jeho jméno znamená lásku boží, která obdařuje své chráněnce kreativitou, originálními nápady, talentem. Pomůže vám, pokud toužíte po opravdové lásce, jste psychicky na dně, schází vám energie nebo se chcete uvolnit z toxického vztahu.

Tento neobvykle zářivý anděl spojuje srdce a duše, které se rozprchly po zemi a ztratily v návalu každodenních povinností. Nevládne plamenným mečem, nehlídá nebeské brány, jeho atributem je harfa či loutna a oblíbeným kamenem růžový křišťál.

Byl to právě tento anděl, který vzbudil velkou lásku mezi židovskou dívkou Ester a perským králem a díky tomu Ester zachránila svůj národ a od té doby hebrejci slaví svátek Purim.

Kdy prosit Advachiela o pomoc?

  • Když milujete spalující láskou, ale bez odpovědi druhé strany a nevíte, jak na sebe obrátit pozornost milovaného člověka.
  • Když jste nesmělí a stydliví a vyhýbáte se randění v obavě, že by to špatně dopadlo.
  • Dodá vám sílu, když jste ve vztahu, který již vyhasl a vy byste se z něj chtěli vyvázat.
  • Když někdo z blízkých trpí, ale je uzavřený do sebe a nedovolí vám, abyste mu pomohli.
  • Když jste totálně na dně a potřebujete motivaci, energii a vášeň. Když tvoříte a potřebujete inspiraci.

Jak Advachiela přivolat?

Aby vám mohl Advachiel opravdu pomoci, musí se vyčkat na tu správnou chvíli. Je třeba mít trpělivost a ani na chvíli nepochybovat o jeho síle.

Zapalte růžovou svíci, před sebe dejte fotky těch, které milujete. Přivolejte Advachiela v myšlenkách, aby vám pomohl, aby láska zvítězila nad zlem, smutkem a temnotou. Zašeptejte své prosby a myslete na ně, dokud svíčka nevyhoří. Pak si dopřejte pořádnou procházku. Advachiel vám dá dříve či později do cesty řešení. Rituál můžete několikrát opakovat.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.