Astročlánky

28. listopadu 2022 05:16

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Kozorohy: Hlídejte si roztržitost a pracovní tempo

Co čeká Kozorohy v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Sedmička pohárů, která vám radí, abyste si hlídali své sklony k závislostem. Může jít o závislost na alkoholu, dobrém jídle, na hrách, na práci…Právě v prosinci budete mít sklon k tomu si něčeho dopřávat víc, než je zdrávo.

Co říkají mariášové karty?

Začátek prosince by měl být celkem pěkný. Může se objevit jen menší mrzutost, ale bude to něco, co je předem dané. Například se vám oddálí nějaké setkání, na které jste se chystali, a to kvůli okolnostem, které nemůžete ovlivnit ani vy, ani protistrana. Hlídejte si také roztržitost.

Později se vše srovná a vy v sobě objevíte fantastickou sebedisciplínu, co se týče pracovních záležitostí. V práci pojedete na 200 procent a bylo by dobré, abyste vše nenechávali jen na sobě, ale dělili se o pracovní povinnosti i s ostatními. Věřte tomu, že až dojde na odměny, vaši kolegové zahálet nebudou.

Ze zdravotního hlediska by se vám celý měsíc mělo dařit dobře, právě kvůli pracovnímu vytížení se může objevit jen větší únava.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Cassiel

Cassiel je jedním z nejsilnějších andělů. Lidem se neukazuje ve své skutečné podobě, protože by nebyli schopni vydržet pohled na něj. Jeho jméno není v Bibli ani v apokryfech. Objevuje se však v židovské kabale, mezopotámské mytologii a také v Hollywoodu. Cassiel si zahrál například vedle Meg Ryan a Nicolase Cage ve filmu Město andělů. Díky filmům má Cassiel pověst pozorovatele zemských událostí, ale není to tak úplně pravda. Rozhodně není jen pasivní a dokáže vám v mnohém pomoci.

Bývá popisován jako vousatý stařec, který se prohání na okřídleném drakovi, hlídá a dívá se, co se kolem děje. Také hlídá pravdivost vysloveného slova.

Cassiel vám pomůže, když cítíte velkou samotu a nemáte nikoho, komu byste se mohli svěřit se svými problémy. Nebo když se cítíte beznadějně. Podsouvá dobré nápady a učí, jak si udělat větší odstup a dívat se na věci z větší perspektivy. Když vám bude chybět odvaha využít příležitosti, které život nabízí, dodá vám sílu. Pomůže vám pochopit vesmírné i pozemské zákony a díky němu nebudete ztrácet energii na hlouposti.

Jak ho přivolat?

Ideálně v sobotu ráno, v první hodině po východu slunce. Nemusíte dělat nějaké zvláštní rituály, ačkoliv kabalistické knihy mají své instrukce, rituály a specifické volací znaky. Úplně ale postačí, když se vyladíte na energie tohoto anděla.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.