Astročlánky

20. listopadu 2022 05:42

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Býky: Budete se muset přizpůsobovat okolnostem

Co čeká Býky v posledním měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A kdo bude jejich andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Čtyřka disků, která vám slibuje jistoty. Nemělo by vám nic scházet, ačkoliv můžete mít pocit, že by toho mohlo být víc a mohlo by to být lepší. Čtyřka disků je i kartou návratů, takže se vám možná vrátí něco, o čem jste ani nevěděli, nebo možná najdete něco, co jste kdysi ztratili.

Co říkají mariášové karty?

Začátek prosince by měl být velmi pěkný. Budete plní dojmů a nových informací, čeká vás zajímavé cestování. Může se také objevit někdo, kdo vám bude nabízet svou přízeň a bude se snažit vás získat. Nedejte se ale jen tak obalamutit, ten člověk bude spíš sledovat jen své vlastní zájmy.

Ve druhé dekádě se může objevit těžkost v určitém posunu. Zatímco vy budete chtít, aby šly věci rychleji, kvůli nějakému předem danému problému to nepůjde. Vy se tomu ale dokážete skvěle přizpůsobit a pustíte se do jiných záležitostí. Důležitá pro vás bude hlavně rodina. V soukromých vztazích jen může vzniknout nějaká konfliktní situace, která ale odejde tak rychle, jako přišla.

Nejhezčí bude pro vás konec měsíce, kdy vás čeká velké štěstí a všechno to, co vám dělalo starosti, se začne rozpouštět a vy budete mít možnost si vydechnout. Nezadaní mají možnost se seznámit nebo se posunout ve vztahu. Zadané čeká pěkné usmiřování.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Gabriel

Archanděl Gabriel vešel ve známost jako andělský posel. Zvěstoval Panně Marii narození Ježíše, Božího syna a Zachariášovi, že jeho žena Alžběta porodí Jana Křtitele, jak napsal v evangeliu Svatý Lukáš. Rozštěp nad rtem je prý Gabrielovo znamení, kterým nabádá k mlčenlivosti o posvátných zákonech.

Jméno Gabriela bylo odvozeno od slov gibor a el, přeloženo to znamená „Bůh je má síla.“ Je andělem, který přináší důležité zprávy v různých sférách života. Díky němu se rychle zbavíte pochybností, protože už víte, co máte dělat. Je považován za patrona diplomatů, kterým pomáhá při velmi těžkých misích. Pod svými křídly má také pošťáky a listonoše. V roce 1951 papež Pius XII. vyhlásil Gabriela patronem rádia, telefonu a TV. A ačkoliv internet má na starosti svatý Isidor, podle Gabriela je pojmenován i jeden vatikánský server.

Gabriel vám pomůže ve chvílích, kdy budete mít z něčeho velký strach, kdy se budete ztrácet v moři informací, někdo vás bude pomlouvat nebo vás bude hejtovat na internetu. Gabriel nesnáší lež, proto ho můžete přivolat na pomoc i tehdy, když nebudete vědět, zda něco je či není pravda. Pomůže vám také objasnit skrytý smysl vašich předtuch, snů a vizí, a pokud musíte někomu sdělit těžkou, ale důležitou pravdu, Gabriel vám pomůže nalézt ta správná slova.

Jak Gabriela přivolat?

Ideálně v době novoluní či úplňku, ale stačí, když se jen podíváte na Lunu na obloze. V jejím svitu napište krátkou zprávu s prosbou o andělskou pomoc. Na lísteček, do telefonu nebo na počítači, jak se vám to hodí. Posílat list nemusíte. Až se věci vyjasní, můžete lístek pustit po vodě.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.