Astročlánky

29. listopadu 2022 05:38

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Vodnáře: Nezastavíte se a bude se vám dařit

Co čeká Vodnáře v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Trojka holí, což je skvělá karta. Sice předpovídá, že se nezastavíte, ale bude to v dobrém. Všechno vám půjde od ruky, dařit by se vám mělo v pracovních záležitostech a štěstí byste mohli mít i ve vztazích.  Ale samozřejmě, jaké si to uděláte, takové to budete mít.

Co říkají mariášové karty?

Budete mít spoustu dostaveníček a možná pro jedno nebudete stíhat druhé. A do toho ještě práci, která nepočká. V zaměstnání ale budete sklízet celkem dobré výsledky. Sice se najde někdo, kdo by vám mohl házet klacky pod nohy, ale vypadá to, že si spíš zpřeráží ty své. Vy budete mít nad sebou velkou ochranu shůry.

Také si dokážete něco vyříkat s člověkem, se kterým jste se v minulosti pohádali nebo mezi vámi došlo k nějakému nedorozumění. Zjistíte, že to bylo úplně zbytečné, a konečně se usmíříte.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Jeliel

Tento anděl umí dávat dohromady vztahy. Když nevíte, kde hledat lásku, pomůže vám být ve správný čas na správném místě. Když se vám někdo líbí, ale nevšímá si vás, Jeliel zjistí, zda jste si předurčeni. A pokud ano, nasměruje vás k sobě. Jeliel učí, jak jít za opravdovým citem.  Poprosit o pomoc ho můžete i ve chvíli, kdy příliš dlouho čekáte na zásnuby nebo svatbu. S podporou Jeliela nikdo neuteče od oltáře.

Jeliel je strážce manželské věrnosti, takže když budete mít pocit, že se s vaším partnerem něco děje, požádejte Jeliela o pomoc. Může také držet dál od vašeho muže nějakou jeho ambiciózní kolegyni, která by vás možná ráda zastoupila i doma.

Tento anděl pomáhá ukončovat konflikty a pokud máte něco u soudu, obklopí vás péčí. Ale pozor, pouze tehdy, pokud máte pravdu. Také pomáhá rozhádanými manželům k usmíření. Než tedy v návalu hněvu připravíte rozvodové papíry, připomeňte si společné hezké chvíle a možná s pomocí Jeliela opět oživíte své city.

Jak Jeliela přivolat?

Nejlépe během dne, protože Jeliel je andělem světla. Zapalte svíčku, ideálně zlatou. Usedněte tváří k východu a ruce dejte na solar plexus. Vyslovte třikrát jeho jméno, nebo řekněte prosbu: „Ať láska vejde do našeho života a vyžene všechno zlé a temné.“

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.