Astročlánky

25. listopadu 2022 05:34

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Váhy: V práci i lásce se na vás usměje štěstí

Co čeká Váhy v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Desítka holí, která předpovídá, že se asi nezastavíte. Vypadá to, že budete mít spoustu práce a nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Bylo by dobré, kdybyste si sestavili nějaký plán a drželi se ho. A pokud můžete, udělejte si i nějaký čas pro sebe.

Desítka holí je karta stresu, můžete si myslet, že je všeho na vás moc. Zkuste více relaxovat a nesnažte se mít všechno na sto procent dokonalé.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce by měl být příjemný a radostný.

Během druhé dekády dotáhnete spoustu věcí, které vám dělaly starosti. Přijdete na nová řešení, která vám do budoucna přinesou velké zisky. Štěstí budete mít i v citových věcech. Rozhodně se nebudete nudit.

Koncem měsíce budete mít pravděpodobně příležitost hodně cestovat, což vám přinese štěstí. Celkově by měl být tento měsíc pro vás nakonec velmi příjemný.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Uriel

Uriel patří mezi sedm nejmocnějších andělů a není možné ho porazit. Když přijde, vaši protivníci nemají šanci a vy se nemáte čeho bát. Je to anděl, který podporuje půvab a krásu, umělecké talenty, chování, vystupování a jednání. Má rád romantickou lásku i manželství a všechny druhy partnerství. Pomáhá zlepšovat atmosféru kolem.

Uriel je považován za anděla přítomného okamžiku, moudrosti a vyzrálosti. Učí, že vždy se může začít od začátku a každý může dosáhnout svého ráje. Je ale potřeba mít svědomí, moudrost a pochopení pro druhé lidi.

Uriel naučil lidi písmo, alchymii a jeho jméno je klíčem k pochopení boží moudrosti. Jeho jméno bylo napsáno na amuletech pochopení tóry. Reprezentuje světlo nauky. V tomto smyslu Uriel pomáhá tvořit si vlastní názory, jasně hodnotit situace a neupadat do rozpaků. Přibližuje nám pochopení vlastních emocí. Když nás naplňuje hněv, žal, můžeme poprosit o jeho pomoc.

Uriel je také specialista na boj se závislostmi. V množství potíží každodenního života často saháme po alkoholu, narkotikách a povzbuzovadlech. Lidé bývají závislí na hazardu a neumí si představit život bez televize a mobilu. Množí se kult workoholismu a kult příliš štíhlé postavy. A závislost na blízkých lidech. A také těch, které považujeme za autority. Když v sobě objevíte tento problém, můžete požádat Uriela, aby vám pomohl ho překonat.

Jak Uriela přivolat?

Na přivolání Uriela je ideální 11. den v měsíci v 11 hodin a 11 minut. Máte-li nějaký problém, zkuste si představit kruh červeného ohně a poproste Uriela, aby v něm váš problém spálil.

Dobře se na Uriela vyladíte také pomocí rostlin, jako je šanta kočičí, heřmánek, narcis, šeřík, magnolie, pelyněk, růže, tymián, tulipán, zázvor, aloe nebo ylang-ylang.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.