Astročlánky

21. listopadu 2022 05:05

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Blížence: Něco se bude dít a výsledek je i na vás

Co čeká Blížence v posledním měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A kdo bude jejich andělem strážným? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta Blázen. Je to karta nových začátků, překvapení, něčeho, co může znít šíleně a vy nevíte, jaké to ve skutečnosti bude. Něco se bude dít a záleží také na tom, jak se k tomu postavíte. Nicméně karta Blázna je šťastná karta, tak se nemusíte ničeho bát.

Pokud jde o vztahy, karta Blázna slibuje spíše flirt než pevné svazky s životní perspektivou. Ale v posledním měsíci v roce můžete prožít živou a veselou známost, na kterou budete dlouho vzpomínat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem prosince může přijít povýšení v práci nebo si vás tam konečně někdo všimne. Také získáte uznání od svých přátel.

Během druhé dekády vás čekají cesty, něco nového objevíte, získáte nové informace. Zároveň budete mít štěstí na sjednávání si schůzek a rande. Hlídejte si jen během prosince své zdraví. Dejte pozor, abyste nenastydli nebo nepřecenili své síly, protože byste pak museli dlouho odpočívat.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Rafael

Jméno Rafael znamená „Zářící léčitel“ nebo „Bůh uzdravuje“. Je popsán jako hezký mládenec v bílém s bílými křídly, nebo jako poutník s kloboukem, který drží v ruce caduceus, neboli Hermovu hůl. Má velkou moc a na pomoc mu přichází další andělé. Bůh ho posílá tam, kde si nevíte s něčím rady. Byl to on, kdo předal Noemu po potopě znalosti o astronomii, medicíně a také o exorcismu. Králi Šalamounovi daroval prsten s pečetí pentagramu se silou spoutat démony. Také doprovázel pod jménem Azariáš Tóbijáše na jeho cestě do Persie a ochránil ho před dravou rybou, když měl přeplavat řeku Tigris. A zbavil démona jeho novomanželku Sáru, která byla osmkrát vdaná a vždy o svatební noci její manžel zemřel.

I vás bude Rafael chránit od negativních energií a pomůže vám také získat peníze, když si nebudete vědět rady. Můžete ho požádat o pomoc, když pojedete za hranice a budete se chtít cítit bezpečně. Také odežene špatné lidi, kteří by vám mohli ublížit, a pomůže vám i tehdy, když budete hledat speciální lék nebo radu lékaře, ke kterému není jednoduché se dostat. Díky Rafaelovi se určitě nakonec dostanete do dobrých rukou.

Jak Rafaela přivolat?

Než odejdete z domu zařídit důležitou věc, na chvíli se posaďte a zhluboka vydechněte. Potom poproste Rafaela svými slovy, aby odsunul zlo z vaší cesty, změnil zlé lidské myšlenky na dobré a přející. Ať vám pomůže dosáhnout cíle a jeho ochrana ať vám dělá stále společnost. Až se vrátíte domů, zapalte mu jako poděkování modrou svíci.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.