Astročlánky

22. listopadu 2022 05:25

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Raky: Bude se vám dařit, tak pozor na závist okolí

Co čeká Raky v posledním měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A kdo bude jejich andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Páže mečů. Podle něj budete velmi flexibilní a budete se učit i nové věci, ze kterých budete mít užitek. A bylo by dobré, kdybyste si hlídali své nápady, protože tu bude někdo další, kdo by je mohl zkoušet zrealizovat ještě dřív, než to uděláte vy.

Můžete očekávat situaci, ve které se budete muset rychle rozhodovat. Něco si také můžete vyjasnit nebo budete mít příležitost si uvědomit, co je pro vás důležité. Pozor na konflikty s mladšími osobami.

Co říkají mariášové karty?

Prosinec pro vás začne hezky a přinese radost, nicméně může přijít i nutnost postarat se o někoho blízkého, na kom vám záleží. Nemusíte se ale bát, všechno by mělo dobře dopadnout.

Ve druhé dekádě vás čeká starost o vašeho partnera. Jako by na něj dolehlo něco, co se táhlo už delší dobu, a on to nebude chtít řešit. Vám se ale podaří ho popostrčit, aby jen neprokrastinoval a věci začal sám aktivně řešit.

Dávejte si pozor na jedovatý jazyk někoho, kdo vám bude závidět. A bude co závidět, protože konec měsíce by pro vás měl být velmi hezký, bude se vám dařit a můžete dostat i zajímavou pracovní nabídku.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Muriel

Říká se mu anděl klidu a je symbolem péče a starosti. Je to on, který ztrácí klíčky nezodpovědným řidičům a vylévá alkohol těm, kteří si ho dodávají na odvahu než jdou vykonat nějakou hloupost. Dává do kapes ztracené peněženky, nedovolí, abyste zůstali viset uprostřed noci v pustině.

Ti kteří měli štěstí ho vidět, ho popisovali jako anděla s tyrkysovými křídly. Je skromný a příliš o sobě nedává vědět. Může být zachráncem nebo dobrým člověkem, který ztraceným turistům ukáže správnou cestu. Poznáte ho podle duhy po letním dešti, která je jeho symbolem. Často ho proto můžete potkat i v blízkosti fontán, jezer, u moře či řeky. Když se zjeví, můžete slyšet zvuk, který vydává voda v horských pramenech. Jeho andělské šaty mají celou paletu barev, ale dominuje jen blankytná a tyrkysová. Odráží se od něho jasné světlo, které rozhání smutky.

Tento anděl intuice a citlivosti nejenom pomáhá regenerovat síly a nabrat větší víru v sebe, ale také otvírá srdce, vědění i třetí oko. Může vám poslat prorocký sen, anebo vám bude sám našeptávat, jak postupovat. Je to on, který doprovází záchranáře na cestě někomu pomoci. Muriel zařídí, abyste zachovali rovnováhu mezi svým soukromým životem a prací. Odstraňuje těžkosti, když jich je příliš. Pomáhá ovládnout své emoce. Chrání před hádkami a intrikami zlých lidí, kteří chtějí narušit váš klid.

Zavolejte Muriela, když je před vámi dlouhá cesta, které se hodně obáváte, když je potřeba dát do pořádku rodinné záležitosti, když ztrácíte víru v sebe, když cítíte, že vám začínají scházet síly. Když vás všechno štve a kolem se děje tolika věcí, že je těžké mít vše pod kontrolou. Nebo pokud máte pocit, že někdo proti vám intrikuje, hází vám klacky pod nohy. Pomůže také tehdy, když chcete vyrazit na dovolenou, ale nevíte kam. Muriel vám pomůže vybrat místo, kde si nejlépe odpočinete.

Jak si Muriela přivolat?

Tři hodiny po východu slunce běžte před váš dům a otočte se na východ. Můžete také stát u otevřeného okna. Zapalte kadidlo nebo bílou svíci. Potichu a svými slovy poproste Muriela, strážce živlů, aby vás obklopil svojí péčí a vynesl na výšiny moudrosti, lásky a světla.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.