Celebrity

15. července 2022 17:03

Šarlota Chmelařová

Influencerka se pochlubila břichem jen pár dní po porodu. Jsi superžena, reagují fanoušci

Australská fitness influencerka Tammy Hembrow je skutečnou motivací pro všechny ženy, které touží být fit. Ve svých osmadvaceti letech je trojnásobnou maminkou a po každém porodu se neuvěřitelně rychle dostane zpět do formy. Jak to dělá?

Tammy Hembrow má z prvního vztahu s expřítelem Reecem Hawkinsem dvě děti – syna Wolfa a dceru Saski. Na konci června pak porodila svou druhou holčičku, kterou má se svým snoubencem Mattem Poolem. První dvě děti přivedla na svět císařským řezem a nejmladší dceru přirozenou cestou. Mladá maminka celý proces natočila na video, odmítla si přitom vzít jakékoliv prášky na bolest, takže její fanoušci mohli sledovat nefalšovanou 10minutovou ukázku bez jakéhokoliv střihu či úprav. „Tohle je můj skutečný zážitek se spoustou řevu,“ napsala k záznamu porodu, který umístila na sociální sítě.

Její snoubenec vyjádřil obrovský obdiv nad tím, jak celou náročnou situaci zvládla. „Maminka byla úžasná a strašně silná. Byla to 24hodinová horská dráha, ale když jsme dceru přivítali na světě, všechno bylo lepší,“ napsal Matt Poole na svůj Instagram. „Je krásná, 12 prstíčků a všechno,“ doplnil pyšný otec. Jejich dcera Posy se totiž narodila s vrozenou vadou zvanou polydaktylie, která se vyznačuje nadpočetnými prsty na ruce či noze. Stejnou poruchou trpěla i její maminka, které byly dva prsty navíc odstraněny krátce po narození.

Hana Mašlíková se v Show Jana Krause rozpovídala o svém snažení v rámci soutěží bikini fitness:

Ploché bříško jen 12 dní po porodu

Tammy Hembrow už i v předchozích dvou případech ukázala, že dostat se zpátky do formy po porodu je pro ni záležitostí pár týdnů. Vypadá naprosto fantasticky a všechno je pouze výsledek tvrdé dřiny a neustálého pohybu. Pouze 12 dní po porodu na Instagramu sdílela video v legínách a crop topu, kde vypadá naprosto skvěle.

„12 dní po porodu. Zůstávala jsem aktivní, jak jen to šlo před těhotenstvím i během něj a cvičila jsem podle svého programu,“ vysvětlila trojnásobná maminka, která vytvořila vlastní aplikaci s cvičebním plánem. „Jsem zvědavá na to, co dokážu tentokrát – po porodu třetího dítěte. Nemůžu se dočkat, až budu po šestinedělí cvičit tvrdé a těžké tréninky s mojí aplikací TammyFit,“ pokračovala influencerka, která má na Instagramu přes 15 milionů sledujících.

„Připadám si, že mám teď do člověka daleko, ale nasávám každou vteřinu. Její narození bylo o dost rychlejší a dramatičtější, než jsme čekali. Měla jsem docela těžké poporodní krvácení, ale jsem tak vděčná, že přišla na svět v pořádku. Byl to pro mě úžasný zážitek, na který nikdy nezapomenu. Nemůžu ale říct, že bych si to chtěla v brzké době zopakovat. Ženy jsou úžasné,“ napsala ke snímku, na kterém pózuje se svou čerstvě narozenou dcerkou.

Její sledující jí vyjádřili obrovský obdiv za to, jak skvěle vypadá jen pár dní po porodu. „Jsi superžena,“ napsala jedna fanynka. „Wow, tvoje tělo vypadá už teď úžasně! A ano, všechny ženy jsou bohyně,“ pochválila influencerku další uživatelka. „Všichni máme rozdílné geny, jiný životní styl, jiné možnosti atd. To říkám, jelikož cvičím a cvičila jsem extrémně tvrdě, a jediné, co chci, je motivovat a inspirovat vás,“ reagovala na komentáře příznivců.

Tajemství její úžasně vysportované figury tkví v silových trénincích. Mladá maminka tráví v posilovně dost času a cvičí zhruba 3–5x týdně. Pokud zrovna nemůže navštívit fitness centrum, cvičí doma HIIT workouty, při kterých se rychle střídá vysoká a nízká intenzita cviků, takže se u nich pořádně zapotíte. Jí co tři hodiny a po každém tréninku si dopřává proteinový nápoj. „Miluju ryby, kuře, krůtu, fazole a zeleninu. Snažila jsem se na chvíli přestat jíst maso, ale bylo to pro mě těžké,“ doplnila fitness influencerka.

Sdílejte článek
Štítky porod Instagram Show Jana Krause mateřství cvičení trénink břicho influencerka fitness Hana Mašlíková Influencer Tammy Hembrow Matt Poole

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.