František Ringo Čech se ozval z nemocnice. Vyvrátil spekulace o mrtvici

Skladatel a kamarád prezidenta Miloše Zemana (78) František Ringo Čech (79) skončil o víkendu v nemocnici. První zprávy hovořily o tom, že prodělal mrtvici. Hudebník se nyní ozval s tím, že už je mu výrazně lépe a půjde domů.

František Ringo Čech byl o víkendu převezen do pražské Nemocnice Na Homolce. První zprávy hovořily o tom, že na tom není vůbec dobře, spekulovalo se dokonce o mrtvici.

V pondělí dopoledne se však Ringo Čech ozval s konstatováním, že je mu výrazně lépe a chystá se domů. „Už je mi líp a ve 12 hodin pojedu domů,“ řekl stručně v rozhovoru pro CNN Prima NEWS s tím, že mozkovou příhodu neprodělal a že takové zprávy jsou nesmyslné.

Na Homolku měl být slavný showman převezen už v neděli. Informaci CNN Prima NEWS potvrdil jeho syn. „Tatínek byl ve večerních hodinách převezen do Nemocnice Na Homolce s mozkovou příhodou,“ sdělil pořadu Showtime.

Známý textař v minulosti mozkovou příhodu skutečně prodělal. A to před třemi lety, když byl na dovolené v Rakousku. Od té doby se snaží více hlídat svůj denní režim.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.