Jaromír Soukup sváděl Agátu před diváky: Flirt zahájila poznámka o plavkách

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová (37) na muže zatím moc štěstí neměla. Nedávno se však v médiích objevila informace o tom, že je známá rebelka znovu zaláskovaná. Tentokrát našla zalíbení v moderátorovi a mediálním magnátovi Jaromíru Soukupovi (53). Pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila během natáčení jednoho ze Soukupových pořadů, kam si ji pozval jako svého hosta.

Modelka se objevila ve studiu před čtrnácti dny v minisukni a v tričku s hlubokým výstřihem. Moderátor nedokázal skrývat svůj úžas. „Dobrý den, Agáto, já jsem tady říkal, že se snažím bavit lidi, vy si sem přijdete v takovém kostýmu a já se neumím soustředit,“ uvítal Hanychovou Soukup.

Rebelka se dlouze nerozmýšlela a hned mu vrátila úder. „Já jdu přímo od bazénu, původně jsem chtěla jít v plavkách, ale pak jsem si říkala, že je to blbý,“ prohlásila provokativně exmanželka Jakuba Prachaře. Dvojice si vzájemné jiskření užívala a flirtování bylo cítit i skrze televizní obrazovky.

Pouhé dva týdny po natáčení dvojice přiznala vztah

Moderátor byl z odvážné Agáty viditelně v rozpacích, což ostatně pak i sám přiznal. „Já si myslel, že už mě nic nepřekvapí. Když si sem pozvu hosta, tak si myslím, že všechno vím a mám převahu. U vás převahu nemám,“ prohlásil upřímně Soukup.

Když se od Hanychové později dozvěděl, že je single, okamžitě ji ujišťoval, že se ten pravý najde. „Došla mi slova, vím, že jste fajn ženská a on někde je,“ chlácholil modelku Soukup. Hned následující den ji opět pozval do dalšího svého pořadu a komplimenty rozhodně nešetřil, a to ani před zraky televizních diváků. „Řekla jste mi, že jste singl, a já jsem na vás trochu myslel,“ přiznal se třiapadesátiletý moderátor.

Agáta Hanychová promluvila o rozvodu s Jakubem Prachařem

„Teď jsem na vás koukal, nejenže je to pěkné se na vás koukat. Jste chytrá, vy jste tu kariéru udělala nezávisle na komkoliv,“ chválil Hanychovou s úsměvem na tváři Soukup. Čtrnáct dní po tomto televizním setkání dvojice přiznala vztah. „Já se k tomu nebudu nějak více vyjadřovat, ale je to pravda. To, co jsem řekla Blesku, je pravda,“ uvedla modelka pro web Prima Ženy.

Sdílejte článek
Štítky láska seznámení vztah Jaromír Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.