Chris Hemsworth ukázal fotku synů. Je to směšné a násilné, útočí na něj fanoušci

Fešák Chris Hemsworth (39) před časem slavil narozeniny svých dvojčat. Snímek z rodinné oslavy se však nezdál fanouškům, kteří za něj herce spolu s jeho manželkou Elsou Pataky (46) pořádně zkritizovali. Co se jim nelíbilo?

Australský herec Chris Hemsworth (39), kterého si můžete pamatovat například jako filmového Thora, si sdílením svého soukromí pořádně zavařil. Chtěl se pochlubit vtipnou fotkou z narozeninové oslavy svých dvojčat Tristana a Sashi (oba 9). Co se ale zpočátku zdálo jako nevinný žert, některé fanoušky pěkně rozpálilo.

Čtěte také: Brzobohatý terčem kritiky kvůli písni od Gotta. Zničil velký šlágr, míní expert

Na onom „kontroverzním“ snímku pózuje on, jeho manželka Elsa Pataky a jejich děti. Elsa společně s dcerou zarazily jednomu z chlapců hlavu do čokoládového dortu. „Šťastné deváté narozeniny mým dvěma malým chlapům. Jediná možnost, jak v tomhle domě jíst dort, je ta, že maminka vás v něm musí vymáchat obličejem napřed. Maminko, já nemám rád čokoládu, raději bych vanilkový. Vážně, synku? A co teď?“ dopsal ke snímku s humorem herec.

Ačkoliv většina lidí dvojčatům popřála všechno nejlepší, některých z jeho 56 milionů fanoušků se to ale nelíbilo. „Proč lidé máchají svým dětem obličej v dortu, to je nad mé chápání,“ okomentovala fotku jedna žena. „Souhlasím, myslím, že je to směšné,“ napsal jiný sledující. „Je to násilné,“ doplnil třetí. „Chtěl tam někdo mít dort přes celý obličej? Nemyslím si. A navíc je to takové plýtvání. Takže po tom hloupém a nevtipném žertíku celý ten báječný dort vyhodíte?“ dotazoval se další sledující.

Jak to vypadalo, když v Praze natáčela jiná herecká hvězda  Keanu Reeves?

Tajemství spokojeného vztahu

Chris Hemsworth na žádný z těchto kritických komentářů nereagoval. Herec to nemá zapotřebí, jelikož očividně prožívá velice spokojený a šťastný rodinný život. O sedm let starší španělskou herečku si vzal v roce 2010 a o dva roky později přišla na svět jejich dcera India Rose (10), synové Tristan a Sasha se narodili v roce 2014.

Čtěte také: Nejvíc sexy mužem roku se stal sympaťák Paul Rudd. Z vítězství byla v šoku jeho žena

V době, kdy se poznali, bylo Else něco málo přes 33 let. „V době, kdy jsem poznala Chrise, jsem už pomalu od herectví upouštěla. Začala jsem jako velmi mladá a pracovala jsem dost. Byla jsem šťastná, že si můžu dát pauzu a stát se mámou,“ řekla Elsa v minulosti deníku The Daily Telegraph. „Potkali jsme se ve skvělé době pro nás pro oba. Byla jsem si sama sebou jistá,“ dodala manželka filmového Thora.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.