Herečka a zpěvačka Rozálie: Svou lásku dávám harmonice, nic jiného mi v životě nezbývá

Herečka a zpěvačka Rozálie v Show Jana Krause

Rozálie (27) je česká zpěvačka, herečka a tanečnice. Miluje hru na harmoniku, ironii a extravaganci. Pozornost na sebe před časem strhla tím, když na jednu společenskou událost dorazila oblečená v pytli. Jaký to mělo důvod, na čem momentálně pracuje a proč se rozhodla zrovna pro hru na akordeon, prozradila v oblíbené talkshow Jana Krause.

Rozálie před časem na předávání hudebních cen Anděl vynesla outfit, na který nikdo jen tak nezapomene. Oblékla si totiž pytel, na němž bylo napsáno, že rychlá móda je na pytel. Doplnila ho navíc o oranžovou kabelku a výrazné boty na podpatku, a stala se tak nejvýraznější osobou celého večera.

Čtěte také: Chodící katastrofa byla ve skutečnosti krásná. Prohlédněte si nejlépe oblečené páry z cen Anděl

Rozálie má osobitý styl oblékání

Z jakého důvodu zvolila tak netradiční outfit? „Vždycky jsem se strašně snažila vymódit, dala jsem si na tom tak záležet a oni mi pak řekli: ‚Ale prosím tě, tobě by slušel i pytel,‘“ vysvětluje Rozálie v Show Jana Krause a zároveň předvádí své zcela originální boty, které vznikly recyklací ze starých lodiček, tenisek a zbytků kůže.

Na osobitý styl oblékání si Rozálie opravdu potrpí. Jak sama v rozhovoru přiznala, díky tomu, že vystoupila z agentury a pracovně je sama sobě paní, má čas i více přemýšlet právě nad módou. S agenturou se rozloučila, protože se jejich představy o jejích vystoupeních rozcházely. „Jakmile mě někdo začne do něčeho nutit, jdu už rovnou hlavou proti, i kdyby to byl třeba dobrý nápad. Vždycky si na to musím přijít sama,“ prozrazuje o sobě Rozálie, která vystupuje s harmonikou.

Mohlo by vás zajímat: Tajnosti Jiřího Líra. Dcera se provdala za Ondřeje Havelku a měla s ním syna. Opustil ji

„Mám starou harmoniku a o to mladší si připadám sama,“ vtipně glosuje. „Tuhle jsem vzala tátovi. On ji pořídil někdy v devadesátých letech v bazaru, ale je tedy ze třicátých let. A už jich moc není, takže to tehdy udělal opravdu dobře,“ objasňuje dcera režiséra a herce Ondřeje Havelky.

Harmonika je pro ni vším

A i když se věk akordeonu sem tam projeví nějakou trhlinkou v měchu, prý ji nikdy nenechal ve štychu. „Když jsem přijela do New Yorku, stalo se přesně tohle. Měla jsem mít koncert a najednou uniká vzduch, ale ta díra nebyla viditelná,“ vzpomíná na situaci, kdy se jí harmonika rozbila. Vyřešila to však opravou pomocí toaletního papíru, který jistí otvory dodnes, jak Rozálie ukázala přímo na svém nástroji.

Přečtěte si: Otec Simony Lewandowské z její profese nadšený není. Chce, aby hrála princezny, ne lesby

Jak se na akordeon hraje, si v talkshow vyzkouší i sám Jan Kraus, jenž konstatuje, že „je to těžké jako prase“. „No je no,“ přitakává Rozálie. „Váží to asi osm kilo. A já si sama zpívám, sama povídám, sama si to tahám, sama si řídím, sama si postavím scénu, sama si ji sbalím. Dávám harmonice svoji lásku. Nic jiného už mi v životě vlastně nezbývá. Takhle jsem dopadla. Mám jenom auto a harmoniku,“ prozrazuje na závěr Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu od 21:40 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky hudba FTV Prima rozhovor Show Jana Krause móda styl akordeon Ondřej Havelka Rozálie Havelková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.