Celebrity

7. února 2023 16:23

Eliška Reiglová

Dcera Ondřeje Havelky Rozálie vybočuje: Nesnáším počítače, k Instagramu mě donutili

Rozálie Havelková v 7 pádech Honzy Dědka

Rozálie Havelková (25) je dcerou Alice Kovácsové (56) a Ondřeje Havelky (68), lásku k umění tak v sobě má geneticky zakořeněnou a rodiče ji v ní také pěstovali. Nedávno vydala nové album a přestože je mladá, pětadvacítku nepovažuje za věk, ve kterém by se člověk měl cítit kdovíjak spokojeně.

Rozálie Havelková se narodila roku 1997 v Praze do slavné rodiny. Její maminka je podnikatelka a režisérka, tatínek pak patří mezi nejslavnější herce své generace. Rozálie sama k umění odmala také inklinovala, umí hrát na hudební nástroje, věnovala se flamencu, byla modelkou a nějakou dobu také působila v cirkusu. Nyní vydala novou desku.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Nedůvěra matky

Rozálie Havelková vydala album pojmenované Korzetiér, které je tak trochu i intimní zpovědí. „Pro mě je to ztělesnění muže, lehkého citového vyděrače, který nenápadně utahuje šňůrky na korzetu a vy pak nemůžete dýchat. Je to autobiografická deska. Je to korzetiér ze života,“ prozradila mladá zpěvačka v rozhovoru v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kterou uvidíte v úterý ve 21:35 na Primě.

Alice Kovácsová své dceři jako zpěvačce moc nevěřila a nebála se jí to dát najevo. Sama Rozálie zpětně uznává, že neměla hlas, který by okouzlil davy. S postupem času a také kvůli určitým návykům ale došlo ke změně.

„Měla pravdu, dlouho jsem kníkala. Měla jsem slabej hlásek a nikdy jsem neměla ambice být zpěvačka. To tak nějak vzniklo a postupem času padlo pár cigaret a panáků, hlas klesnul a je teď víc do altu. Rok v cirkuse vás tak jako otluče…“ zasmála se.

Nenávist k technologiím

Lidé věku Rozálie a mladší bývají v dnešní době často vysloveně přilepení k počítačům a telefonům, na kterých jsou schopni trávit i drtivou většinu svého volného času. Pro talentovanou umělkyni ale nejde o nic, bez čeho by se nedokázala obejít. Naopak má pocit, že umí čas trávit mnohem kvalitněji a především ho vnímá.

„Nesnáším počítače, to mě strašně rozčiluje. Je to pro mě jiná planeta, nechci s tím mít nic společného, je mi to nepříjemný. Mám ráda přítomný život, ne něco, co se odehrává na obrazovce. K Instagramu jsem byla přinucená,“ řekla Rozálie, jaký má postoj k moderním zařízením.

Zlomový věk a nulové plány

Dceři slavných rodičů je teprve pětadvacet let, tento věk ale nevnímá jako nic pozitivního. „Musíte ten věk pořád opakovat, to mě taky štve. Babička mi řekla: Ještě jednou tolik a bude ti padesát. Dvacet pět je takový zlomový bod v životě. Už vám začíná táhnout na třicet,“ svěřila Rozálie Havelková, co ji děsí.

„Nemám plány na další čtvrtstoletí. Já moc neplánuju. Mně už je to jedno. Teď jsem vydala to album, to bylo hezký, že se tak uzavřelo těch pětadvacet let a uvidíme, co bude dál. Od života už nic neočekávám. Jako ráda pár koncertů ještě udělám, teď 17. února budu mít koncert v La Fabrice, na to se docela těším, že ještě stihnu, a uvidíme, co se dál stane,“ dodala.

Sdílejte článek
Štítky počítač cirkus 7 pádů Honzy Dědka Alice Kovácsová Ondřej Havelka Rozálie Havelková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.