Celebrity

18. října 2022 16:00

Vanesa Havlíková

Anna Šišková za profesi herečky paradoxně vděčí tátově úmrtí

7 pádů Honzy Dědka (40) - upoutávka

Anna Šišková (61) je slovenská herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Letiště. Během oblíbené talkshow s Honzou Dědkem zavzpomínala na dětství, prozradila, jak se stala herečkou a co ji k této profesi vedlo.

Zatímco někdo ani v dospělosti přesně neví, jaké profesi by se chtěl v budoucnu věnovat, herečka Anna Šišková, která si mimo jiné zahrála i v seriálu TV Prima Letiště, o tom měla jasno již jako malá.

„Chtěla jsem být herečka asi od 10 let. Vyrůstala jsem ve Vrátné Dolině, to je asi pět kilometrů od Těrchové. Tam nebyl televizní signál. Chodili jsme se koukat na televizor k jedné rodině. On tam byl takový šikovný, nevím, kam tu anténu vystrčil. Byla tam velká kuchyně a v ní asi 30 lidí. My děti jsme byly vepředu a pozorovaly televizor. Běžel nějaký seriál, asi Forsajtovci, a něco strašného se tam stalo. Herečka se měla rozplakat, ale neudělala to. A já se na to tak podívala a pomyslela si, že bych to zahrála lépe. A tak vznikl nápad, že budu herečka,“ prozradila Anna v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který uvidíte v úterý večer na Primě.

Tatínek herečky chtěl, aby byla právnička

Dětské představy o budoucím povolání se však často liší od plánů, jaké se svými potomky mají rodiče. Ani v případě Anny Šiškové tomu nebylo jinak.

„Tatínek chtěl, abych byla právnička. Že mám vyřídilku, že jsem taká papulnatá, drzá. Moji bratři ho ještě museli poslechnout. Tomu nejstaršímu řekl, že bude lékař, tak je lékař. Tomu mladšímu řekl, že bude zubař. Otec ale zemřel, když mi bylo šestnáct, bratr odešel do Vatikánu a já jsem se stala herečkou,“ dovysvětlila Šišková, jak se vlastně stala herečkou.

Ona sama svým dcerám v rozletu nebránila. Tereza (34) i Dorota (39), které má se slovenským režisérem Jurajem Nvotou (68), se dnes rovněž věnují umění. Obě začínaly jako herečky, mladší Tereza později přesedlala na zpěv, starší Dorota se našla v režii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.