Herečka Sára Rychlíková se na chvíli proměnila v modelku. Před fotoaparáty zářila

Herečka z nového seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (23) se na chvíli proměnila v modelku a zkusila si tak, jaké to je stát se tváří titulní strany časopisu Glanc.

I když by se mohlo zdát, že jsou herečky s focením sžité, ne vždy je to pravda a stud na chvilku převládne. Sára Rychlíková, kterou můžete znát například z divácky oblíbeného seriálu 1.MISE, si svůj den jako modelka velmi užila.

Sára se bude na obrazovkách televize Prima již brzy pravidelně objevovat jako Mona – miláček národa a moderátorka Dobrých zpráv fiktivní televize. „Mona je ďáblík a nebude asi všem sympatická. Je kariéristka a jde si dost za svým. Trošku si myslí, že se svět točí kolem ní, ale v jádru nebude zlá,“ prozrazuje na svou postavu herečka Sára Rychlíková, která bude vždy sedět po boku svého seriálového partnera Šimona, kterého ztvární Jan Fanta.

Přílišným dotekům neholduje

Ještě předtím než zasedne do moderátorského křesla si ale mladá herečka okusila, jaké to je se na chvíli proměnit v modelku. „Nikdy jsem se jako modelka neživila, já v mládí hodně sportovala, to byl můj koníček,“ svěřila se pohledná bruneta, která by ale klidně modelkou být mohla. „Tahle parta byla na focení skvělá. Líbilo se mi to, jinak je toho člověk z práce přehlcený. Nemám moc ráda, když na mě někdo příliš sahá, to přiznávám. Musím ale říct, že fotografka Ivy Morwen byla velmi příjemná. Ze začátku jsem se docela styděla. Trvalo to tak patnáct minut, a i když jsem extrovert, přece jen jsem byla mezi novými lidmi. Potřebovala jsem chvilku na rozkoukání,“ svěřila se sympatická herečka, která si vyzkoušela profesi modelky.

Sára Rychlíková v novém seriálu Dobré zprávy:

Změna šatníku

Služeb stylistů herečka ráda využívá i mimo práci, zároveň má ale i svůj osobitý styl. „Někdy se mi stane, že mi věci, které přinese stylista, nepřijdou vkusné, ale na druhou stranu, když se potkáme, tak si velmi ráda nechám poradit a využiju jeho služeb. Co se týká natáčení, tak tam si klidně obleču cokoli, co mi připraví. Nemám s tím problém. Ale výjimka potvrzuje pravidlo, takže pokud by mi přišlo, že se to k roli nehodí, tak to řeknu,“ přiznává Rychlíková, která zatím nemusela žádnou bizarní věc, co se týká oblečení, během natáčení řešit.

Naopak, v seriálu Dobré zprávy si styling své Mony, módní ikony, užívá. „Jsem moc spokojená, díky tomu jsem si začala nakupovat do svého šatníku kostýmky, sáčka a elegantní věci. Mona mi provětrala šatník,“ usmívá se herečka, která začne v Dobrých zprávách vysílat už brzy.

Sdílejte článek
Štítky fotografie styl herec fotoaparát TV Prima Sára Rychlíková 1. mise Jan Fanta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.