Táňa Pauhofová slaví čtyřicáté narozeniny. Největší radost jí dnes dělá dcera

Jedna z nejkrásnějších a nejvyhledávanějších slovenských hereček Táňa Pauhofová slaví 40. narozeniny. Přestože si své soukromí zrzavá kráska velmi střeží, sem tam se na sociálních sítích pochlubí fotografií malé dcerky Míly, která roste jako z vody. Jak se sympatická herečka dostala k herectví a jakými snímky se vryla divákům nejvíce do paměti?

Táňa Pauhofová, celým jménem Tatiana Pauhofová, se narodila v srpnu roku 1983 v Bratislavě. Po gymnáziu vystudovala Vysokou školu múzických umění ve svém rodném městě a první větší roli získala už ve svých 12 letech. Působí především jako filmová a divadelní herečka, cizí jí ale není ani dabing.

Přestože je úspěšnou herečkou, dlouhou dobu se chtěla stát plastickou chiruržkou a později také soudní lékařkou, od obojího však nakonec upustila. Hned po prvním roce studia herectví si Táňa zahrála velkou roli ve filmu Juraje Nvoty s názvem Kruté radosti (2002), za kterou získala cenu v oblasti filmové a televizní tvorby.

Mohlo by vás zajímat: Za volantem je jako doma. Umím řídit i kamion, chlubí se Táňa Pauhofová

O zakázky nemá herečka nouzi

I když Táňa Pauhofová pochází ze Slovenska, často se objevuje v českých filmech. V roce 2003 získala hlavní roli v české pohádce Čert ví proč, kde se objevila po boku Jiřího Mádla (36) a díky této příležitosti se také naučila perfektně česky.

Za tu dobu, co se věnuje herectví, si nemůže stěžovat na nedostatek zakázek. Ve většině případů herečka ztvárňuje role krásných, úspěšných žen, které o muže nemají nouzi. To ukázala například ve filmech Lída Baarová, Román pro muže, Všechno nebo nic či Po čem muži touží.

Táňa Pauhofová v 7 pádech Honzy Dědka:

Radost jí dělá především malá dcerka

Herečka, která dětství prožila v Bratislavě pod dohledem přísných rodičů, si nyní sama osahává roli matky a slíbila si, že bude při výchově daleko liberálnější a otevřenější než její maminka. Malá dcerka Míla za pár měsíců oslaví rok a mamince i tatínkovi Jonatánovi Pastirčákovi (30), který stejně jako Táňa pochází z hereckého prostředí, dělá velkou radost.

Čtěte také: Táňa Pauhofová poprvé ukázala obličej roztomilé dcery. Z fotografie čiší láska

„Má to všechny barvy duhy. Jsem nadšená i vystrašená. Denně se učím být matkou. Nejtěžší na tom všem je asi ten nový, zvláštní, velký strach, který tu bude už navždy. Takže mám co dělat, abych se s tím naučila žít,“ vysvětlila Pauhofová v rozhovoru pro slovenský deník Nový čas.

„Když se na malou dívám, cítím naprostou lásku, největší na světě. Táňa je absolutně fantastická máma,“ prozradil v rozhovoru pro Šarm Jonatán, který je partnerem půvabné herečky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.