Horoskop královské rodiny: Princ William je empatický Rak, jeho syn Louis tvrdohlavý Býk

Astrologie a britská královská rodina. Dva zdánlivě vzdálené světy, přitom ale docela propojené. To, jak se aristokraté chovají, není jen výsledkem jejich výchovy, vliv na to může mít i skutečnost, v jakém znamení se narodili. Sedí k nim vůbec povahové rysy, které jsou s jejich znamením běžně spojované?

Král Karel III.

Štír

Povaha krále Karla III. docela dobře odpovídá jeho znamení. Štíři jsou známí tím, že si razí vlastní cestu a jsou považováni za nejhorlivější ze všech znamení. Tento panovník zůstává po celý svůj život zapálený pro všechny své snahy, královské i nekrálovské (zejména pokud jde o životní prostředí a jeho umění).

Princ William

Rak

Když jde o Raky, vše je o emocích a pocitech. Lidé v tomto znamení využívají hlubokou studnici empatie a jsou schopni navázat hlubší vztahy s lidmi, a dokonce i se zvířaty ve svém okolí. Nemluvě o tom, že druhým poskytují nekonečnou péči a pozornost. Možná proto se zdá, že princ z Walesu navazuje vztah s každým, koho potká, a umí dělat dojem.

Princ Harry

Panna

Pokud je něco o Pannách (jako je vévoda ze Sussexu) známo, pak to, že chtějí pro ostatní lidi to nejlepší. Řídí se altruismem a vždy hledají způsoby, jak zlepšit svět a životy jiných. Jsou neuvěřitelně zdatné v myšlení s nadhledem, v plánování života, dovolené a toho, co budou dnes dělat. Díky tomu mají pocit kontroly a jistoty. To odpovídá Harryho zájmu o životní prostředí i jeho rodinnému životu mimo záři královských reflektorů.

Kate Middleton

Kozoroh

Jako Kozoroh se princezna Catherine dokonale hodí pro královskou roli. Lidé narození v tomto znamení jsou velmi zaměřeni na kariéru, jsou ambiciózní a často z nich bývají nejlepší manažeři, ředitelé a vedoucí pracovníci. Dokážou i ty nejnepořádnější operace přetvořit v ziskové a hladce fungující, což princezna z Walesu umí obzvlášť dobře. Daří se jí být jedním z nejpracovitějších členů královské rodiny, a to i když má tři děti, na jejichž výchově se chce sama výrazně podílet víceméně bez chův.

Meghan Markle

Lev

Meghan Markle je herečka z Los Angeles: milovnice světel reflektorů a rozená hvězda. Jinými slovy je přímo ukázkový Lev jako vyšitý z příručky. Astrologové označují lidi narozené v tomto znamení za vůdce zvěrokruhu, kteří jsou připraveni razit si vlastní cestu a potírat nespravedlnost, což vévodkyně podle některých dělá. Možná právě i znamením je jí ale předurčeno, že si řada lidí myslí, že jen prahne po pozornosti.

Princ George

Rak

Stejně jako jeho otec. Raci jsou obvykle vstřícní, emotivní a soucitní. Navíc se velice snadno sbližují s ostatními a vždy se starají o zájmy druhých, což jsou ideální vlastnosti pro staršího bratra dvou mladších sourozenců. Může jim prošlapat cestičku, díky které jejich vyrůstání a dospívání bude snazší.

Princezna Charlotte

Býk

Kdo sleduje královskou rodinu a události, kterých se účastní i děti, mohl si všimnout, že malá princezna vykazuje mnoho charakteristických rysů tohoto znamení. Býci jsou známí jako chytří a vyrovnaní, ale někdy i tvrdohlaví.

Princ Louis

Býk

Stejně jako jeho starší sestra je i pětiletý Louis narozen ve znamení Býka. A přestože je ještě příliš malý na to, aby dával dostatečně najevo, jak se ke svému znamení hodí, je pravděpodobné, že bude mít stejné rysy jako jeho urozená sestřička. Koneckonců grimasy, které jako malá dělala Charlotte, dnes předvádí i on.

Podívejte se na rozhovor se ženou, s níž princ Harry přišel o panictví:

Sdílejte článek
Štítky horoskop princ Harry Meghan Markle znamení zvěrokruhu Karel III. Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.