Astročlánky

9. července 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 9. července 2024: Štíři se na chvíli zastaví, Berany zasáhne Amorův šíp

Žhavé letní dny přejí lásce a seznamování. Nepropásněte skvělou příležitost jen proto, že máte o sobě pochybnosti. Kdo víc pocítí uzdravující sílu lásky a kdo si na lásku musí ještě počkat, vám prozradí horoskopy lásky podle tarotu.

Beran

Láska je na cestě k vám. Štěstí se usmívá na všechny zadané, zamilované i nemilované. Pokud hledáte svého životního partnera, velmi brzy se objeví ve vašem životě. Veškeré vztahy se budou vyvíjet nesmírně krásně, projevujte vděčnost a sdílejte své štěstí s ostatními.

Býk

Očekávejte velmi příznivé změny v partnerských a mezilidských vztazích. Dobré zprávy ve vás odstartují chuť do života a také potřebu změnit svůj domov. Jestli jste sami, vydejte se na cesty a zpět s vámi pojede již vaše životní láska.

Blíženci

Partnerské vztahy jsou rozzářené láskou, světlem a vášní. Partner k vám obdivně vzhlíží a jeho srdce je naplněné láskou. Štěstí se usmívá také na nezadané, osamělé a lásku hledající. Skvělá nálada rozžehne lásku ve vašich srdcích.

Rak

V partnerských vztazích se blýská na lepší časy. Napětí, hádky a spory odchází. Do vašich životů vstupuje uzdravující moc lásky. Jestli jste sami nebo máte bolavé srdce z rozchodu, radujte se. Je to za vámi a vaše nová láska již přichází.

Lev

Vaše odvaha, láska a pokora se vám vyplatila. Partner k vám obdivně vzhlíží a je šťastný, že může být po vašem boku. Velmi si cení vaší mírné a láskyplné povahy. Velmi dobře víte, že boj v lásce nikdy nic dobrého nepřinesl. Nezadaní, nebojujte, milujte.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Panna

Partnerské vztahy, které jsou dlouhodobě v krizi, dospějí ke společnému rozhodnutí a domluví se na rozchodu. Nebojujte, milujte a mějte odvahu být na chvíli sami. Vaše štěstí se již blíží a rozžehne opět plamen lásky v srdci.

Váhy

Partnerské vztahy jsou šťastné a radostné. Období, které přichází, je plné lásky a harmonie. Pokud jste dlouho usilovali o miminko, zpráva o jeho příchodu vás dojme k slzám. Štěstí se usmívá také na nezadané a zraněné, nová životní etapa právě přichází.

Štír

Partnerské vztahy se na chvíli zastaví a vy můžete mít pocit, že se děje něco zlého. Zachovejte klid, trpělivost a nechte partnera v klidu dýchat. Někdy je potřeba nic neřešit, netlačit a dovolit životu, ať se o sebe na chvíli postará sám. Toto období je krátkodobé, vytrvejte a milujte život.

Střelec

Partnerské vztahy mají před sebou velmi krásné a plodné dny. S partnerem začnete řešit společný majetek, který se rozhodnete zvelebit či rozšířit. Koupě nového domu, bytu nebo jen výhodná investice vás nadchne a posune k činům. Nezadaní, usmívejte se, vaše láska se již blíží.

Čtěte také: Znamení, která se bojí zamilovat: Panny a Štíři mají strach ze zrady a zklamání

Kozoroh

Partnerské vztahy mohou být v napětí, a to jen kvůli tomu, že tvoříte příběhy, které vůbec nemusí nastat. Místo domněnek, které vaše mysl vytváří, si s partnerem v klidu promluvte. Sdělte mu své pocity bez výčitek a hádek. Překvapí vás pochopením a jeho pevné objetí vás ujistí, že se opravdu nic zásadního neděje.

Vodnář

Partnerské vztahy zasáhne proud láskyplné energie. Dotkne se nejen vašich srdcí, ale také ostatních. Štěstí pocítí i osamělí a nezadaní. Vyjděte mezi podobně naladěné bytosti a usmívejte se. Vaše láska je již blízko vás, tak ať ji nepřehlédnete.

Ryby

Partnerské vztahy jsou plné lásky, radosti a porozumění. Do života vám vstupuje někdo blízký. Přichází z dalekých cest zpět domů, což ve vás vyvolává mnoho nádherných emocí a vzpomínek. Pokud jste sami, potkáte osudového partnera, se kterým začnete tvořit novou životní etapu.

Jaký bude červenec podle mariášových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.