Celebrity

10. září 2024 14:19

David Laštovka

Hrachovcová měla před svatbou s Vondráčkem. Manželství s veterinářem se jí rozpadlo

TOP STAR magazín 2018 (17) - Kateřina Kaira Hrachovcová o svém manželovi

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová, která 10. září slaví 50. narozeniny, vypadá stále mladistvě a téměř nestárne. Jak to měla v životě s láskou?

První velkou láskou Kateřiny Hrachovcové byl o dva roky mladší hudebník, herec a moderátor Petr Vondráček. Tvořili krásný pár a bylo to mezi nimi velmi vážné. Dokonce uvažovali o svatbě. Nakonec se však po čtyřech letech společného soužití rozešli. Vina byla na Petrově straně, který tehdy vyznával bohémský způsob života a hodně pil.

Čtěte také: Kateřina Hrachovcová zdědila krásu po mámě, o otce přišla. I po rozvodu věří na lásku

Díky manželovi se stala zdravotní sestrou

Zdálo se, že životní láskou půvabné herečky bude o šestnáct let starší, charismatický veterinář Jan Herčík, za něhož se v roce 2005 provdala. Působili jako spřízněné duše, Kateřina dokonce deset let u manžela jako zdravotní sestra pracovala na jeho veterinární klinice. Po třinácti letech však přišel bolestný rozvod (více na videu v úvodním článku). Od té doby novou známost zatím oficiálně nepřiznala. Na lásku věřit nepřestala, zároveň na ní podle svých slov ale nelpí. Jak prozradila, zamilovat se prý dokáže na první pohled.

Léčí lidskou duši

Kateřina Kaira Hrachovcová je nejen oblíbenou herečkou, ale také osobní koučkou. K provozování této činnosti získala vzdělání pětiletým studiem na pražské Vysoké škole psychosociálních studií. „Já to mám teď propojené ještě s tetováním a numerologií a je to celé o přístupu k člověku,“ prozradila pro CNN Prima NEWS s tím, že témata jejích klientů se dotýkají především mezilidských vztahů.

Co dělá její matka se s její sestrou?

Její matka Alena je původním povoláním laborantka, nakonec se ale stala spisovatelkou milých a vlídných knih o tom, co život přináší. Kateřina má ještě o tři roky starší sestru Alenu, která je grafičkou. S maminkou i sestrou má báječný vztah. Jejich otec Jindřich už bohužel nežije.

Kateřina Hrachovcová, která se před kamerou poprvé objevila ve filmu režiséra Karla Kachyni Městem chodí Mikuláš, je také ilustrátorkou. Spolupracovala například na knihách Prima mazlíček, Kuchařka za všechny prachy a Se psem mě baví svět, do které přispěla i jako autorka jedné z povídek.

Kateřina Kaira Hrachovcová nedá na módu dopustit (2016):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.