Influencer skončí v soutěži a málem podpálí byt. Pošle za sebe ex Hanychové

Dezert z rýžovaru - Prostřeno! S28 (59)

Čtvrteční hostitel Tomáš Chlup se v kuchařském speciálu ze sítí předvede tento týden naposled. Uvaří spolu s kamarádkou v jejím bytě, kde nebezpečně zachází s elektrickým přístrojem. Prozradí, kde nabral svých 1,5 milionu sledujících na sociálních sítích. Má šanci na vítězství?

Ve speciálu s influencery se boj o nejlepší menu odehraje u Tomáše Chlupa. Podnikatel, influencer, milovník sportu, který se věnuje MMA, boxu a CrossFitu, má víc sledujících než Leoš Mareš, a to o tři sta tisíc. Se snoubenkou a malou dcerou žije v Kamenici nad Lipou. Hosty pozve do bytu své kamarádky Nikoly v Praze. Umí si to zařídit, jelikož mu brunetka bude pomáhat s vařením i zábavou. Tomáš si založil účet na Instagramu v době, kdy byl v Americe. Tam začala jeho cesta k nasbírání milionu a půl sledujících. Denně se sociálním sítím věnuje 4–6 hodin. Určitou popularitu získal i jako herec filmů pro dospělé, ve kterých vystupoval jako Sven Basquiat.

Menu rozbalí soutěžící s obavami. Rika by si nedala potřetí krevety, Dominika nechce českou kuchyni, Petr si přeje steak. Menu ovšem bude asijské. Odpůrce zeleniny Dominik nebude mít radost z předkrmu, asijského „fresh“ salátku. Dále Tomáš uvaří polévku tom yum s krevetami, jako hlavní chod bude indické chicken korma a jako dezert japonský matcha dort z rýžovaru. Poslední zmíněný pokrm Tomáše potrápí nejvíc. Rýžovar se mu bude při pečení vypínat, proto vyskakující pojistku přilepí k lince páskou. To se ovšem ukáže jako nebezpečná chyba. Tomáš si odběhne a při příchodu cítí, že je zle. Jak uvidíte vpodvečer na prima+ a na obrazovkách, dort bude spálený na uhel a Tomáš si uvědomí, že mohl byt kamarádky kvůli němu vyhořet. Náhradní dezert za něj tedy udělá Nikola. Tím ovšem problémy nekončí. Při vaření například položí na horký sporák plastovou misku, která nadělá na desce pěknou paseku. Nebude mu také vyhovovat malý a tupý nůž.

Tomáš má pro soupeře smutné oznámení. V soutěži končí:

Náhradníka vyškolí a prozradí mu svoji taktiku

Po příchodu hostů bude Tomáš líčit, co se mu stalo. To je docela vyděsí a jsou rádi, že je kde natáčet. Dominik jako první chod dostane místo nenáviděné zeleniny krevety. Polévku si někteří přiostří, omáčka k hlavnímu chodu bude pro Riku mdlá. Jelikož se večeře odehrává ve vypůjčeném bytě, připravil jim Tomáš fotky své rodiny a boxerské rukavice. Jako zábavu Tomáš vymyslel pěvecké vystoupení kamarádky. Podle hostů bude povedené a Petr bude dokonce lehce naměkko. Tomáš se do zábavy zapojí beatboxem. V závěru večera má pro ostatní důležitou zprávu.

„Zítra musím do Německa na závody a budu muset za sebe poslat náhradu.“ Odmítá ostatním říct, kdo to bude. Poslední páteční hostitel Petr bude sice zklamaný, avšak doufá, že se takhle parta z Prostřeno! nevidí naposled. Hosté sice netuší, kdo ke stolu dorazí, my vám ale exkluzivně prozradíme, že půjde o truhláře a účastníka reality show o přežití Adama Raitera. Proslavil se i vztahem s Agátou Hanychovou nebo zpěvačkou Radkou Pavlovčinovou. „Řeknu mu, jak jsem bodoval, protože jsem to nějak nastavil. Nechci, aby to pokazilo hru,“ prozradí Tomáš. Kolik dostane Tomáš za svou pohostinnost?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.