Celebrity

6. srpna 2022 06:06

Jak dnes žije Regina z VyVolených. Je hodně bio a ezo, snaží se vybojovat dceru

Vedle Vladka Dobrovodského (44) se Regina Holásková (44) stala v roce 2005 zřejmě nejvýraznější postavou reality show VyVolení. Žena, která se dlouho živila jako tanečnice a striptérka, má za sebou složitý život. Dlouhé roky bojovala o dceru Isis Paolu. A její boj stále není u konce.

V roce 2005 doslova válcovala mediální prostor a v České republice snad nebyl nikdo, kdo by Reginu Holáskovou (dnes používá jméno Regia Agia) neznal. Divoká dáma, která neměla sebemenší problém s nahotou, rozdělila televizní diváky na dvě skupiny - jedni ji milovali, druzí ji nesnášeli. Ale zajímala každého.

Po skončení první řady Vyvolených otěhotněla s Pavlem Tesařem. Komplikovaný vztah nevydržel ani do konce těhotenství. Než se narodila malá Isis Paola, tak dvojice šla od sebe. V té době Regina bydlela v chatové oblasti u Brněnské přehrady a chtěla stavět dům. Neměla na něj ale peníze. Celý její život se začal velmi komplikovat. Snažila se dál živit jako striptérka, ale práce ji nebavila. Navíc dcera nenesla dobře, že matka v noci pracuje.

„V té době, co jsem čekala malou, tam vznikly nějaké mínusy, které jsem musela doplácet, proto se ani ta stavba neposunula, ale jak jsem řekla, ta práce mě nikdy nebavila, bylo to jen z nutnosti, protože mamka mi umřela v osmnácti, taťka prodal byt, mně a sestře dal každé 50 tisíc a hurá do života,“ popsala v minulosti pro FTV Prima, jak složité měla dospívání a start do dospěláckého života.

Když byl dceři rok, tak sociálka vyhodnotila, že Regina není schopná se o dítě starat. Dcera jí byla odebrána a skončila nakonec u své babičky. Což bylo asi v tu chvíli nejlepší možné řešení.

Regina stále žije v Brně, maluje ezoterické obrazy, žije v souladu s přírodou a večírky nevyhledává. Nevzdala ale boj o dceru, které je dnes 14 let.

„Ano neměly a nemáme to stále lehké. Nejhorší bylo, když byla dcera ještě malinká a nerozuměla, proč musím večer pryč. Obě jsme dlouho plakaly. Dodnes není svěřena do mé péče,“ popsala Regina pro web vipstar.cz.

Isis Paola dnes žije u svého otce asi 90 kilometrů od Brna. Regina se jí snaží navštěvovat, jak to jen jde.

„I proto měla jako jedno z mála dětí vlastní kobylku, abych jí ta traumata alespoň trochu vynahradila. Práci jsem omezovala na minimum, abychom mohly být co nejvíce spolu. Měly jsme moc hezký vztah. Snažila jsem se jí dopřát co nejvíce svobody a přírody,“ dodala se slzami v očích žena, která ví, že mohla a měla z televizní slávy vytřískat mnohem více.

Sdílejte článek
Štítky rodina FTV Prima Brno děti Česko Brněnská přehrada Tereza Pergnerová Regina Holásková Pavel Tesař Regina Agia

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.