Jak nejlépe využít změnu času podle horoskopu: Lvi k procházkám, Býci k lenošení

V noci ze soboty na neděli dojde opět ke změně času ze zimního na letní. Přes den tak budeme mít světlo o hodinu déle, a to se vyplatí nějakým způsobem využít. Rádcem, který napoví, co dělat, může být i horoskop. Jaká aktivita je při prodloužení dne vhodná pro vaše znamení?

Beran

Beranům vládne Mars, planeta akce a ctižádosti. A ano, akce zahrnuje i fyzické cvičení. Využijte svého vnitřního ohně a začněte s fitness výzvou. Vaše znamení dává přednost krátkým, vysoce intenzivním tréninkům, ale stejně tak vám prospěje pomalejší a jemnější forma pohybu, jako je jóga nebo chůze.

Býk

Znáte pojem hurkle-durkle? Tato skotská fráze v podstatě znamená, že si po ranním probuzení ještě poležíte v posteli a dáte si v ní třeba i snídani. Pokud jste Býk, musíte to letos vyzkoušet. Jste narozeni ve znamení, díky kterému milujete pohodlí a změny moc dobře nesnášíte, takže hurkle-durkle je ideální.

Blíženci

Blížencům vládne rychle se pohybující Merkur, planeta analýzy a komunikace. Vaše mysl se pohybuje mílovými kroky, což vás činí pohotovými a náchylnými k nadměrnému přemýšlení. Když máte navíc hodinu denního světla, co si začít opravdu každý den psát deník? Tento rituál, který vás povzbudí a uleví hlavě od zátěže, se vám bude líbit.

Rak

Pro Raky je charakteristická citlivost dodávaná vládnoucím Měsícem, který řídí vaše emoce i fyzické tělo. Vaše znamení nejlépe funguje v rámci své komfortní zóny, a proto si zamilujete příjemné kardio cvičení. Pomalé a nenáročné fitness tréninky pro domácí cvičení najdete na internetu, není nutné se jít potit mezi lidi.

Lev

Jako sebevědomé hvězdy zvěrokruhu, kterým vládne Slunce, jsou Lvi vesmírně předurčeni k tomu, aby se vydávali na bezúčelné procházky, při kterých si mohou nenápadně užívat i obdivu kolemjdoucích. Vezměte si sluchátka, nasaďte tempo a vyrazte na dlouhou procházku. Udělejte to před západem, abyste skutečně využili hodinu denního světla navíc.

Panna

Panny jsou díky své povaze vnímavé a orientované na detaily. S prodlužujícími se dny zvažte, zda se doma nepustíte do nějakého nového řemesla. Čím větší pečlivost vyžaduje, tím lépe (například vyšívání nebo pletení). Proces učení se novým dovednostem a tvůrčí uplatnění těchto znalostí vás bude velmi bavit.

Váhy

Vahám vládne Venuše, planeta lásky a krásy. Přirozeně inklinujete k estetice a ceníte si toho, že se umíte předvést v tom nejlepším světle. Opřete se do toho a dopřejte si domácí manikúru nebo pedikúru. Nemusíte vytvářet nic extravagantního, ale asi nikdo by se nedivil, kdybyste naplno využili své kreativity.

Štír

Jako stabilní znamení se Štíři někdy zaseknou na svých zvyklostech. Letos využijte hodinu světla navíc a zpestřete svůj jídelníček tím, že vyzkoušíte nový recept na večeři. Něco, co jste dosud nejedli, něco, čeho se třeba i kvůli náročnosti trochu bojíte. Třeba se z nového pokrmu stane další stálice.

Střelec

Střelci bývají zcestovalí a za život si obvykle vytvoří mnoho kontaktů. Využijte čas navíc k tomu, abyste se spojili s přáteli, které kvůli vzdálenosti běžně nevídáte. Zavolejte si s nimi, napište jim, proberte, co nového se událo. Třeba se domluvíte i na návštěvě, která vás zavede k dalšímu nezapomenutelnému dobrodružství.

Kozoroh

Kozorohům vládne Saturn, planeta zodpovědnosti, a proto je pro toto znamení typická serióznost. Jste od přírody pragmatičtí a vaše představa o volném čase spočívá v jeho využití k obohacení svého života. Rozšiřte si duševní obzory sledováním dokumentárního filmu nebo dokumentárního seriálu. Tímto způsobem se pobavíte a zároveň získáte informace.

Vodnář

Vodnáři přirozeně inklinují k technologiím a skvěle je ovládají. Pokud ještě nehrajete hry, měli byste to zkusit a příjemná videohra je ideálním začátkem. Na trhu je dostupných mnoho takových, které jsou naprosto jednoduché a navíc relaxační. Potěšte svou zvídavost a odpočiňte si.

Ryby

Ryby milují Pravidelně úniky z reality. Poděkujte své vládnoucí planetě Jupiteru, který řídí vše, co je požitkářské. Při změně času ukojte svého vnitřního útěkáře sledováním televizního pořadu, který jste chtěli už dlouho pustit. Jako citlivé vodní znamení jste předurčeni k tomu, abyste užívali něco mimo skutečnost, ať už jde o drama, nebo sitcom, který vás rozpláče smíchy.

Výklad karet pro všechna znamení na duben:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.