Jak zatočit s přebytečnými kily? Sledujte souboj v hubnutí dvou vesnic

Hubne cela vesnice v pondělí ve 21.30 na Primě

Jak si zlepšit fyzičku a najít skutečnou motivaci ke zdravému zhubnutí? Zkuste změnit životní styl spolu se statečnými účastníky projektu, kteří se pod dohledem kamer a odborníků nejen snaží vyhrát pro svou vesnici pořádný balík peněz, ale také motivovat ostatní v obci, aby zdravě žili.

Během prvního dílu nové netradiční show Hubne celá vesnice se účastníci společně rozcvičí, zjistí, jaký mají biologický věk, tedy jak opotřebovaný organismus, a dostanou do ruky jídelníček. Díky tomu si starosta Kytína také odpustí špekáček během oslavy, ke které tato pochutina neodmyslitelně patří. Hasičské soutěže prověří souhru i vytrvalost obou týmů, měřit se budou kroky a zjistíme, že jeden ze soutěžících má velice známého kamaráda. Jenže ten mu během akce moc nepomůže.

Pokud si pamatujete na pořad, kdy proti sobě stála dvě města a poměřovala síly, máte jej nyní v ryzejší podobě zpět. Starostové pro své obce v pořadu Hubne celá vesnice dýchají dvacet čtyři hodin denně a neváhají dát všanc nejen svou pověst, ale také návyky a zlozvyky. Kdo to nakonec ocení sledujte v pořadu Hubne celá vesnice již od pondělí 8. ledna ve 21:30 na Primě.

Kytín vs. Nová Ves pod Pleší

Středočeské vesnice Kytín a Nová Ves pod Pleší se proti sobě postaví v souboji, z něhož mají účastníci možnost odnést si nemalou výhru, která bude následně použita ke zvelebení obce. V průběhu tří měsíců budeme moci sledovat partičky dobrovolných hasičů ze sousedních vesnic, které se rozhodly ukázat, že pro vesnici, kde žijí, také dýchají.

V průběhu časosběru je zaznamenáno, jak hráči spolupracují, jak se motivují, jak plní úkoly jim zadané. A tím získávají pro tým tolik potřebné body. Soupeřit účastníci budou ve třech disciplínách. První bude hubnoucí – kdy se bude měřit a hlídat Fit Index jednotlivých soutěžících. Následovat budou dvě fyzické disciplíny, které prověří skutečnou fyzičku všech účastníků, nasbíranou pod vedením trenérek, ale také se bude cenit týmovost a odhodlání.

Průvodcem pořadem je Martin Zounar, patrony týmů pak Tomáš Matonoha a Zora Jandová, kteří mají k vesnicím svůj vztah.

Přečtěte si také o jídelníčku na podporu psychiky: Nesmí chybět kvalitní zdroje živin, pomohou i sladkosti

I když si velká většina lidí myslí, že vesnický duch se z našich životů a světa dávno vytratil, není tomu tak. A právě pořad Hubne celá vesnice je toho důkazem. Česká vesnice je základem soudržnosti, pochopení a táhnutí za jeden provaz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.