Jakub servíruje halucinogen a ohrozí všechny zapnutou žehličkou. Anička zpanikaří

Mladí a neklidní - Prostřeno! S28 (41)

Páteční hostitel Jakub má umělecké ambice a svoje hosty pozve do sklepního ateliéru, který sdílí s dalšími kreativními lidmi. Bude podávat halucinogenní kaktus a překvapí hudební zábavou. Jen kdyby nebyl tak lehkomyslný.

Kuchařská soutěž z Prahy a středních Čech vyvrcholí tento týden pátečním vařením u Jakuba. Zabývá se podnikáním v oblasti módy, hudby, pořádá akce a soupeře pozve do prostor, kde tráví čas s dalšími talentovanými lidmi. Pingpongový stůl použije jako jídelní a menu bude připravovat v provizorní kuchyňce. Soutěžící se ke Kubovi těší. Ariana si myslí, že je extravagantní kluk a párty zvíře. Karolíně připadá, že jeho chování na kameru je póza. Sebastian zná Kubu přes hudbu a je jeho velký fanoušek.

Při vaření se v ateliéru dveře netrhnou. Neustále přicházejí noví a noví kamarádi, někdo přinese pivo, někdo květinovou výzdobu, další kamarád ochutná naloženou hlívu, jiný bude později dělat dýdžeje. Kubovo vaření je trošku chaos a podle názvů si hosté nebudou umět představit, co je čeká. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovkách, Jakub slibuje fata morgánu, mexické gazpacho s lízancem Asie, jamajský barbecue burger a tropickou bouli. Při příchodu se Anička zděsí, že je vede Kuba dolů do sklepa. Nesnáší uzavřené prostory. Menu je podle hostitele cesta kolem světa a začíná se v poušti. Fata morgána bude neochucený kuskus podávaný s kaktusem, který obsahuje psychoaktivní mescalin. Ten ovšem nedoporučí hostům jíst, aby jim nebylo špatně.

Podívejte se na šmejdění, při kterém soutěžící zlikvidují potenciální nebezpečí:

Při tanci osahává a olizuje soupeřky

Jakubova lehkomyslnost málem způsobí neštěstí. Při šmejdění hosté najdou zapnutou žehličku položenou na prkně, které se už začíná pálit. Šokovaní soutěžící raději přístroj vytáhnou ze zásuvky. Sebastian si po chvíli všimne, že Aničce není dobře. Překonává paniku z uzavřených prostor, nechce dělat problémy. Je jí horko a má pocit, že se dusí. Snaží se to ale vydržet. Po polévce to už Sebastian nevydrží a vytáhne utrápenou Aničku ven na čerstvý vzduch. „Mně vadilo, že já jí musím říct, aby něco šla udělat. Sama by nešla,“ diví se Sebastian. Pak nabízí soupeřce, že se s ní klidně nají venku na chodbě. „Věřím tomu, že by se mnou šli jíst na tu ulici, ale já jsem konzerva. Já bych to neudělala,“ brání se Anička.

Jako zábavu zvolí Jakub něco velkého. Nažene soutěžící do místnosti s italským dýdžejem, vzápětí se dovnitř nahrne dav lidí a všichni začnou tančit. Anička se nezapojí, techno jí připadá jako depresivní hudba a nechápe, jak se tím může mládež bavit. Ostatní jsou ovšem nadšení. Rozjetému Jakubovi dokonce Karolína odpustí, že jí sáhnul při tanci na prsa. Prý to bylo přátelské gesto. Arianu hudba příliš nenadchne. „Kuba mě oblíznul, to mi neudělalo radost.“ V pátek se odhalí, kdo tento týden vyhrál šedesát tisíc. Bude mít Jakub šanci na výhru?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.