Celebrity

25. dubna 2024 11:00

Eliška Reiglová

Jakubovi Prachařovi jde o život. Libor Bouček na něj nechává padat šrouby

Prachařovi jde o život – Máme rádi Česko

Oblíbená televizní show je na obrazovkách už od roku 2013, a tak se dá předpokládat, že kulisy už mají něco za sebou. Nebo to tak alespoň vypadá, když se už podruhé stalo, že Jakubovi Prachařovi na hlavě přistál šroub. Ze slov moderátora Libora Boučka ale vyplývá, že šlo spíš o promyšlenou past.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu Prachař si také dobře uvědomuje, že aby bylo možné vyhrát, je potřeba zůstat naživu. Proto upozornil na opakující se problém.

Ohrožení šrouby

Libor Bouček zrovna vedl monolog o jedné z písní, která v soutěži zazněla, když se Jakub Prachař začal vehementně hlásit o slovo. Nějakou dobu si jeho snahy všímali jen ostatní soutěžící, až po náznacích od Kotka pochopil, že u druhého pultíku se něco děje. „Ano?“ otázal se moderátor, co jeho kolega chce.

„Nechci na sebe zbytečně upozorňovat, ale zase jako minule se mi tady objevil zničehonic šroub,“ řekl Jakub Prachař a šroub ukázal. „Vzhledem k tomu, co tady děláš během těch úvodních pár minut, divíš se, že na tebe padají šrouby? Já bych se nedivil,“ poznamenal Libor Bouček.

Promyšlená past

V úvodu pořadu se Jakub Prachař pokusil Boučkovi takzvaně fušovat do řemesla a měl pár nemístných poznámek, proto si podle něj šroub zasloužil. „Myslel jsem si, že to je třeba nápověda na další písničku, Šrouby do hlavy, ale… Podle mě mi to drželo p*del u těla,“ zasmál se kapitán.

„Ne. Tohle je teprve předehra. Těšte se na další kus, už za chvíli,“ řekl zlomyslně Bouček. „Já se omlouvám za ten začátek,“ zkusil si Prachař napravit vztah s člověkem, který může rozhodovat o jeho osudu. „Ne, to už je teď jedno. Tohle je první varování, uvidíme, co přijde potom,“ dodal moderátor se šibalským úsměvem na rtech.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.