Seriály a filmy

22. října 2024 17:12

Šarlota Chmelařová

Jana nezvládá své emoce a křičí na Zdeňka. Padají nadávky a sprostá slova

Jana nezvládne emoce se Zdeňkem - Honeymoon – líbánky k nepřežití (38)

Jana Boháčková je podle Zdeňka po společném setkání napjatá. Podle něj jí to neudělalo vůbec dobře a ráno ho přivítala slovy: „Tak když chceš mít saň, budeš mít saň!“ Situace nakonec pořádně vygradovala a došlo na sprostá slova a nadávky.

Jana svůj pobyt na ostrově se Zdeňkem opět nedává. Ačkoliv se zdálo, že už jsou z nejhoršího venku, silná averze ze strany pekařky se opět objevila. Vše eskalovalo po společném setkání, kde si u stolu s ostatními účastníky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití svěřovali pocity ze svých vztahů.

„Setkání s ostatními mělo poměrně negativní dopad. Cítím to už od večera a dneska ráno mě přivítala slovy: Tak když chceš mít saň, tak ji mít budeš! Takže od rána na mě akorát plive oheň, zlobu, všechno možné,“ uvedl Zdeněk v osmatřicátém dílu nové seznamovací reality show.

Zdeněk navrhl, že by si mohli vyměnit role

Zdeňkovi postupně dochází trpělivost a začíná se proti náladám Jany vymezovat. Nadnese, že by si mohli zahrát hru, kde si spolu vymění role a budou se k tomu druhému chovat tak, jak se chová on k němu. To Janu nadzvedlo ze židle. „Chceš mě ještě nějak zatížit nějakými tvými testy nebo psychologickými analýzami?“ zeptala se ho Jana, která později přiznala, že jí to hrozně vytočilo, protože v tom viděla dalšího muže, který jí chce poučovat.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Po nějaké době se Jana velice hlasitě ozvala. „Co ze mě zase děláš krávu?“ začala a situace rychle eskalovala. „Víš co? Běž do p*či! Končím s tebou i tady s tím ostrovem. Celou dobu jsem si říkala, když jeho to tady tak baví, on je tady tak šťastný, tak já to tady vydržím. Ho*no!“ prohlásila vztekle Jana a odhodila port.

Čtěte také: Michal práskl na Romana a Veroniku, že se spolu vyspali: Řekl mi to takhle on

Jak situace dopadla? Podívejte se na premiérový díl Honeymoon – líbánky k nepřežití online na prima+ nebo pořad sledujte v televizi od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Lenka má ráda minisukně, ale takovou zřejmě od Romana nechtěla:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 10. 2024

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.