Seriály a filmy

21. října 2024 18:30

Šarlota Chmelařová

Nový pár na líbánkách: Roman chtěl dát Lence prsten na prostředníček, pak ho ztratil

Roman chce navléknout prsten na prostředníček - Honeymoon – líbánky k nepřežití (37)

Na filipínském ostrově proběhl další svatební obřad. Tentokrát si své sliby přečetli Roman Leroch a Lenka Vránová. Během romantické chvíle došlo k řadě vtipných momentů. Roman chtěl Lence například navléknout prsten na prostředníček. Jak zareagovala?

Hledání lásky není vždy jednoduché a někdy nemusí jít tak, jak si původně partneři představovali. To je i případ Márii a Milana, kteří lásku na exotických Filipínách nenašli a svoji účast na ostrově vzdali tím, že vyvěsili bílou vlajku. Místo nich přijíždí na osamocenou pláž nový pár – Lenka a Roman. Už na první dobrou je vidět, že Roman s Lenkou jsou veselá kopa. Obřad lásky tentokrát neproběhl jako obvykle, ale na místě byli přítomní všichni účastníci nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Lenka je jednačtyřicetiletá žena narozená ve znamení býka, která miluje své přátele. Proč se do reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití přihlásila? „Dlouho jsem nebyla u moře a zatoužila jsem po něm, síla myšlenky se naplnila. Také jsem chtěla poznat někoho nového z jiného prostředí, než jsem. Kdyby k tomu přišla spřízněná duše a láska, bylo by to famózní,“ prohlásila Lenka. A věří v lásku na první pohled? „Dnes, ve svých 41 letech, mám více požadavků a hodnot, takže s věkem přichází racionalita, ale i pochopení a hlubší láska. Měla jsem již to štěstí lásku na první pohled zažít. Nemyslím si, že by se to ještě mohlo opakovat,“ dodala Lenka.

Mohlo by vás zajímat: Michal práskl na Romana a Veroniku, že se spolu vyspali: Řekl mi to takhle on

Partner Lenky, se kterým se pokusí vytvořit pouto a prožít lásku, se jmenuje Roman a je mu šestačtyřicet let. Co Roman od Honeymoonu očekává? „Život mě naučil už nic neočekávat, neplánovat, ale rád bych se jednou – za nějaký čas – podíval zpět a řekl si, jestli jsem jako chlap vedle partnerky v téhle výzvě uspěl, nebo ne, případně se z toho i poučil.  Samozřejmě tím ideálem je pak zažít celou tuhle výzvu s někým, s kým bychom se za nějaký čas dívali zpět oba dva a vedle sebe, jako partneři, nebo alespoň jako přátelé,“ uvedl Roman.

Trable s prstenem

Už když Lenka přicházela k oltáři, tak podle svých slov podle siluety poznala, že se jedná o Romana. Na první pohled bylo zřejmé, že dvojici bude spojovat smysl pro humor. „Dává se na prostředníček?“ zeptal se Roman během navlékání snubních prstenů. „Né!“ odvětila Lenka a pak propukla v ohromující smích. „To ti můžu pak ukazovat i bez prstenku,“ dodala se smíchem. „Já jsem veselá, já mám ráda smích a ráda řeším věci s nadhledem,“ uvedla Lenka v sedmatřicátém díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Bohužel Roman svůj prstýnek po skoku z lodi ztratil, což bylo Lence velmi líto. „On ho normálně nemá… Běž ho hledat,“ prohlásila Lenka ještě se smíchem. Pak bylo ale v její tváři vidět zklamání. „Já jsem smutná, že jsi ho ztratil. Budeš ten prstýnek zítra hledat, že jo?“ ujišťovala se Lenka. „Jo, půjdu. Myslím si, že ho nenajdu teda, ale jestli na tom trváš, tak ho hledat půjdu,“ prohlásil odhodlaně Roman.

Podívejte se, jak Roman ztratil prsten:

Sdílejte článek
Štítky vztahy obřad láska reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Lenka Vránová Roman Leroch

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 10. 2024

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.