Móda a krása

18. července 2022 07:05

Komerční sdělení

Je již dovolená za vámi? I tak ale můžete zářit, jako byste se od moře právě vrátila

Během letních měsíců je třeba sáhnout po trochu jiné kosmetice než během měsíců zimních. Pravdou je, že si můžeme dopřát více lesku, třpytu a dalších prvků, které pleť oživí, dodají jí mladistvé svěžesti, a díky nimž vaše pleť vypadá skvěle. Zkrátka jako políbená sluncem.

Pokud si chcete tento efekt udržet na svých tvářičkách co nejdéle, rozhodně používejte dekorativní i vyživující kosmetiku, která tento efekt umí na jedničku. To ale není vše. Pokud se o svou pleť chcete starat co nejlépe a co nejdéle udržet summer look, o kterém jste tak dlouho snila, měla byste si upravit také jídelníček. Jak? Je to snadné, v průběhu letních dní se stravujte zdravěji, vyváženěji, a především si nastudujte, jaké mikronutrienty jsou v letních dnech pro váš skvělý vzhled nezbytné. Kromě jiného je dobré do jídelníčku i na svrchní použití začít používat vitamin C, karotenoidy a dostatek kyseliny listové, tedy mikronutrienty, které zpomalují stárnutí, a navíc udržují pokožku déle pružnou.

Pokud se stravujete zdravě a s ohledem na to, aby vám pleť poděkovala, stačí najít produkt, který podtrhne vaši zdravou barvu ve tváři i na těle, vyživí vlasy, a zároveň je ochrání. Opálený efekt dodá pleti lehounké zabarvení, zvýrazní opálení a zdůrazní rysy v obličeji. Se zářivým finišem pak vizuálně omladí vaši pokožku už po jediné aplikaci. Obsahuje jemné pigmenty, zlatavé odlesky. Právě taková péče sjednocuje pleť a zanechává ji zářivě zdravou. Násobí sunshine look, hydratuje, zjemňuje, a především jde o produkt, který nezanechává pocit mastnoty na pokožce. Po aplikaci je pokožka zklidněná, hydratovaná a na první pohled kypící zdravím. Díky tomuto přípravku z řady péče o pleť od značky Orlane si prodloužíte opálený vzhled. Navíc mějte na paměti, že pleť potřebuje k optimálnímu zdraví vodu i olej. Bez žádné z těchto složek se neobejdete a pro regeneraci jsou nezbytné. Oleje uzamykají hydrataci uvnitř pokožky, proto je skvělé používat je také v létě. Ideální je olejíčky nanášet na vlhkou pokožku.

Náš tip pro kompletní letní péči:

Sun Glow Oil Face, Body and Hair – 50 ml/1490 Kč

Třpytivý suchý olej Sun Glow poskytuje kompletní péči, která vyživuje a hydratuje pleť obličeje i těla, a zároveň posiluje vlasy. Rozprostře se na pleti a vlasech jako třpytivý závoj, který neodolatelně rozzáří vaše opálení. Díky extraktu z avokáda a mandlí navíc zjemňuje a ochraňuje pokožku i vlasy. Kosmetika Orlane Soleil Bronze poskytne pleti dokonalou bronzující péči proti stárnutí. Viditelně ji rozzáří a dodá přirozeně opálený vzhled i bez slunečních paprsků, takže se vyhnete škodlivým vlivům ultrafialového záření, dehydrataci, tvorbě vrásek či pigmentových skvrn. Vaši pleť ochrání, vyhladí a sjednotí její tón. Ztratí se drobné nedokonalosti a váš pohled se doslova rozzáří. Je obohacena o vitaminy A a E. Neobsahuje parabeny. Použití: Jemně nanášejte na obličej, tělo a do vlhkých či suchých vlasů. Před použitím protřepejte.

Skvělá dekorativní kosmetika, jejíž výkon si v létě zamilujete:

Bronzující pudr Solei Bronze, Orlane – 9 g/1071 Kč

Pečující pudr této řady vždy rozzáří pleť a dodá jí neodolatelné bronzové opálení. Je vhodný i pro zralejší pleť, kterou zásobí potřebnými vitaminy a skryje nežádoucí vrásky. Chrání rovněž proti dehydrataci. Bronzující kompaktní pudry Orlane vytvářejí přirozený a jednotný tón pleti, který jí vydrží po celý den. O pohodlí a příjemný pocit pleti se postarají v něm obsažené hydratační a vyživující ingredience. Použití: Rovnoměrně nanášejte pomocí velkého štětce na celou tvář.

Lesky na rty Orlane – 7 ml/521 Kč

V mnoha odstínech, přesto stále se skvělou přidanou hodnotou pro vaše smyslné rty. Pečující lesky na rty viditelně zvětší jejich objem, a zároveň se starají o vyživení, hydrataci a regeneraci. Váš úsměv svou září zastíní snad i samotné slunce. Pečující lesky na rty Orlane dodají vašim rtům novou vitalitu, rty budou sametově hebké, zářivé a díky vysokému lesku budou působit plnějším dojmem. Lesky Orlane jsou obohaceny o kyselinu hyaluronovou, vitaminy A a E a olej z rýžových otrub. Nejmodernější hi-tech aplikátor zaručuje přesné odměření toho správného množství lesku.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a v boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Sdílejte článek
Štítky moře dovolená pudr kosmetika stárnutí pokožka vzhled lesk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.